Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Robert Plant vrea o reuniune Led Zeppelin în 2014

Solistul formației Led Zeppelin, Robert Plant, a fost invitat recent în cadrul unei emisiuni tv din Australia unde a vorbit printre altele și despre celebra formație. Artistul a mărturisit că este deschis la o reuniune Led Zeppelin și că anul viitor nu are nimic în program.
Robert Plant

Robert Plant

Solistul formației Led Zeppelin, Robert Plant, a fost invitat recent în cadrul unei emisiuni tv din Australia unde a vorbit printre altele și despre celebra formație. Artistul a mărturisit că este deschis la o reuniune Led Zeppelin și că anul viitor nu are nimic în program. Acesta a declarat:

"Jimmy Page și John Paul Jones nu dau niciun semn de viață, nu spun nimic. Sunt născuți în zodia capricornului și de obicei sunt tăcuți. Mă lasă pe mine să mă descurc, mulți crezând ca eu hotărăsc totul. Dar nu este așa, nu sunt omul rău și nu iau eu deciziile. Dacă vreți niște răspunsuri atunci trebuie să vorbiți cu ei. Eu nu am nimic în plan pentru anul 2014 așa că sunt deschis către o reuniune Led Zeppelin".

Robert Plant

Robert Plant

Dacă reuniunea Led Zeppelin este incertă, pe plan personal Robert Plant stă foarte bine. Solistul s-a căsătorit anul trecut cu Patty Griffin, cântăreața și compozitoarea premiată cu Grammy, de origine americană. Cei doi locuiesc în Texas, iar Plant, care petrece în continuare mult timp și în Anglia, este fascinat de noile perspective pe care tărâmul american. Recent, Griffin a anunțat că lucrează la un nou album, la care evident că își aduce contribuția și Plant.

Led Zeppelin a lansat pe 19 noiembrie 2012 un nou DVD intitulat "Celebration Day", care conține înregistrarea concertului din 2007 când trupa a susținut un concert în celebra arenă O2 Arena din Londra. John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006.

A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani iar setlistul a inclus celebrele piese ale formației precum "Whole Lotta Love", "Rock And Roll", "Kashmir" sau "Stairway To Heaven". Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta.

Led Zeppelin – Kashmir

Citește mai multe despre Led ZeppelinRobert Plant
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie va lansa următorul single pe 26 februarie

David Bowie va lansa pe 26 februarie al doilea single de pe albumul "The Next Day". Piesa se numește"The Stars...

Închide