Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Robbie Williams pregătește un album nou, înregistrat cu orchestră - VIDEO

Solistul intenționează să intre în studioul de înregistrări după ce va termina în august turneul "Crown Stadium Tour".

Publicat

pe

Mr. Entertainer, Robbie Williams, trece printr-o perioadă creativă, el intenționând să intre în studioul de înregistrări după ce va termina în august turneul "Crown Stadium Tour".

Solistul nu este străin de colaborările cu orchestrele simfonice. Materialul său din 2001, "Swing When You're Winning" a fost realizat cu sprijinul London Session Orchestra, albumul incluzând cover-uri după piese celebre scrise de Duke Ellington, Nat King Cole, George Gershwin. În același an, a lansat DVD-ul "Robbie Williams - Live at The Albert", care include spectacolul susținut de artist în octombrie 2001 la Royal Albert Hall.

Robbie Williams în concert pe O2 Arena

Robbie Williams în concert pe O2 Arena │ FOTO: www.facebook.com

Pentru cel mai recent album de studio al său, "Take the Crown", Robbie Williams a revenit la stilul pop care i-a adus consacrarea și recunoașterea internațională. Una dintre piesele de pe acest album, "Candy", a fost compusă în colaborare cu Gary Barlow, colegul său din Take That. Gary ar putea să apară pe următorul material al lui Robbie, relațiile dintre cei doi fiind mai apropiate.

Robbie a reușit să treacă peste dezamăgirile din trecut și a acceptat să revină în formația Take That, susținând alături de ceilalți colegi un turneu magistral în 2011. Experiența i-a dat putere și astfel a revenit ca artist solo pe marile scene. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l că încă mai poate să aibă succes susținând concerte solo pe stadioane mari.

Urmărește mai jos un moment special din cadrul concertului susținut de Robbie Williams la Royal Albert Hall.

VIDEO LIVE: Robbie Williams - I Will Talk And Hollywood Will Listen (HD)

Comentează

Trending