Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Robbie Williams pregătește un album nou, înregistrat cu orchestră - VIDEO

Solistul intenționează să intre în studioul de înregistrări după ce va termina în august turneul "Crown Stadium Tour".
Robbie Williams

Robbie Williams

Mr. Entertainer, Robbie Williams, trece printr-o perioadă creativă, el intenționând să intre în studioul de înregistrări după ce va termina în august turneul "Crown Stadium Tour".

Solistul nu este străin de colaborările cu orchestrele simfonice. Materialul său din 2001, "Swing When You're Winning" a fost realizat cu sprijinul London Session Orchestra, albumul incluzând cover-uri după piese celebre scrise de Duke Ellington, Nat King Cole, George Gershwin. În același an, a lansat DVD-ul "Robbie Williams - Live at The Albert", care include spectacolul susținut de artist în octombrie 2001 la Royal Albert Hall.

Robbie Williams în concert pe O2 Arena

Robbie Williams în concert pe O2 Arena (Foto: www.facebook.com)

Pentru cel mai recent album de studio al său, "Take the Crown", Robbie Williams a revenit la stilul pop care i-a adus consacrarea și recunoașterea internațională. Una dintre piesele de pe acest album, "Candy", a fost compusă în colaborare cu Gary Barlow, colegul său din Take That. Gary ar putea să apară pe următorul material al lui Robbie, relațiile dintre cei doi fiind mai apropiate.

Robbie a reușit să treacă peste dezamăgirile din trecut și a acceptat să revină în formația Take That, susținând alături de ceilalți colegi un turneu magistral în 2011. Experiența i-a dat putere și astfel a revenit ca artist solo pe marile scene. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l că încă mai poate să aibă succes susținând concerte solo pe stadioane mari.

Urmărește mai jos un moment special din cadrul concertului susținut de Robbie Williams la Royal Albert Hall.

VIDEO LIVE: Robbie Williams - I Will Talk And Hollywood Will Listen (HD)

Citește mai multe despre Robbie WilliamsTake That
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice In Chains anunță numele noului album

Alice in Chains va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", în luna mai 2013. Discul...

Închide