Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Rob Zombie s-a întors, ascultă noul single - AUDIO

Rob Zombie va lansa pe 23 aprilie un nou album intitulat "Venomous Rat Regeneration Vendor". Primul extras pe single este pentru piesa "Dead City Radio And The New Gods Of Supertown".
Rob Zombie

Rob Zombie

Anul 2013 este cu noroc pentru Rob Zombie. Artistul va lansa cel de-al 5-lea album solo, intitulat "Venomous Rat Regeneration Vendor" dar revine și cu un nou film horror. Discul va ieși pe piață în data de 23 aprilie prin intermediul casei de discuri T-Boy Records în parteneriat cu Universal Music. Primul extras pe single poartă "numele  "Dead City Radio And The New Gods Of Supertown" și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Rob Zombie

Rob Zombie

"Venomous Rat Regeneration Vendor" este produs de Bob Marlette, cunoscut pentru colaborările sale cu Black Sabbath, Alice Cooper sau Lynyrd Skynyrd. Tot în luna aprilie, mai exact pe 26, artistul își va lansa cel mai noul film horror intitulat "The Lords Of Salem". Pelicula a avut premiera la Toronto International Film Festival și marchează prima colaborare a lui Zombie cu producătorii francizei Paranormal Activity.

În vârstă de 48 de ani, Rob Zombie, și-a început cariera muzicală alături de trupa White Zombie la jumătatea anilor ’80, pe care a înființat-o alături de basista Sean Yseult, prietena solistului de atunci. Formația a lansat 4 albume de studio plus un album de remix-uri pentru ca în 1998 să se desființeze oficial.

Rob Zombie - Dead City Radio And The New Gods Of Supertown

Pe lângă cariera muzicală, artistul este actor, regizor de film, scriitor și scenarist. A regizat 6 filme, la care este autor sau co-autor, și a lansat numeroase cărți de benzi desenate.

Tracklist "Venomous Rat Regeneration Vendor"

 • Teenage Nosferatu Pussy
 • Dead City Radio And The New Gods Of Supertown
 • Revelation Revolution
 • Theme For The Rat Vendor
 • Gong Gang Gong De Do Gong De Laga Raga
 • Rock And Roll (In A Black Hole)
 • Behold! The Pretty Filthy Creatures
 • White Trash Freaks
 • We're An American Band (GRAND FUNK RAILROAD cover)
 • Lucifer Rising
 • The Girl Who Loved The Monsters
 • Trade In Your Guns For A Coffin

Citește mai multe despre Rob Zombie
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tiamat, noua trupă confirmată pentru B'ESTFEST Summer Camp 2013

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp 2013 au confirmat a doua trupă rock, după Soilwork, în programul festivalului. Este vorba de formația...

Închide