Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Rihanna a lansat clipul noului single "Stay" feat. Mikky Ekko - VIDEOCLIP

Rihanna a lansat clipul baladei "Stay", un duet cu Mikky Ekko. Artista este filmată într-o cadă, dezvăluind exact cât trebuie din goliciunea sa.
Secvență clip Rihanna -

Secvență clip Rihanna - "Stay"

Urmărește-ne pe

Rihanna a lansat videoclipul single-ului "Stay", o baladă extrem de intensă și emoțională atât pentru artistă, cât și pentru public. Clipul a fost regizat de celebra Sophie Muller și o prezintă pe Riri într-o cadă, dezvăluind exact cât trebuie din goliciunea sa.

Secvență clip Rihanna - "Stay"

Secvență clip Rihanna - "Stay"

"Stay" este cel de-al 2-lea single de pe noul album "Unapologetic" și este cântat în duet cu Mikky Ekko, cel care a și compus piesa. Melodia a fost anunțată ca viitor extras împreună cu piesa "Puor It Up", al cărui clip îl așteptăm să apară curând.

"Este prezent în clip și Mickky Ekko. Este pentru prima dată când colaborez cu el astfel că sunt foarte încântată de duet, mai ales că el este cel care a compus melodia. Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de piesă și de tonul vocii sale, astfel că am vrut să apară pe melodie", a declarat Rihanna pentru Ryan Seacrest pe covorul roșu al Premiilor Grammy 2013.

Secvență clip Rihanna - "Stay"

Secvență clip Rihanna - "Stay"

Balada este într-adevăr cuceritoare și obsesivă, linia de pian impregnându-se foarte ușor pe timpanul ascultătorului. În plus, puterea și intensitatea cu care Rihanna interpretează garantează succesul single-ului.

"Este o piesă foarte emoțională și personală, deci când o cânt mă gândesc că spun o poveste. Și când spui o poveste, chiar dacă vorbești doar cu tine, când o spui cu voce tare și când îți exprimi sentimentele trebuie să ai putere ca să fie autentic", a mărturisit artista.

Lansare clipului vine la o zi de la ce-a de-a 55-a ediție a Premiilor Grammy, unde artista a interpretat melodia, impresionând întreaga sală. Rihanna s-a bucurat de 3 nominalizări anul acesta, la categoriile Best Pop Solo Performance ("Where Have You Been"), Best Rap/Sung Collaboration ("Talk That Talk feat. Jay-Z") și Best Short Form Music Video ("We Found Love feat Calvin Harris"), fiind desemnată câștigătoare doar la ultima categorie - Vezi lista câștigătorilor la Premiile Grammy 2013.

Rihanna - "Stay" feat. Mikky Ekko

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Courteeners - o formație cu potențial și un album nou - VIDEO

Trupa de indie rock din Manchester, The Courteeners, a lansat recent un nou album, intitulat "Anna". Primul single extras se...

Închide