Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Red Hot Chili Peppers a lansat un nou single pe vinil - "In Love Dying" - AUDIO

Trupa Red Hot Chili Peppers a lansat single-ul "In Love Dying", o melodie de 8 minute ce a fost tăiată în două pentru a fi imprimată pe un disc de vinil.
Coperta single-ului pe vinil - RHCP - In Love Dying

Coperta single-ului pe vinil - RHCP - In Love Dying

Trupa Red Hot Chili Peppers a lansat single-ul "In Love Dying", o melodie de 8 minute ce a fost tăiată în două pentru a fi imprimată pe un disc de vinil de 7", realizat din materiale reciclate. Piesa se numără printre cele 18 melodii înregistrate odată cu albumul "I'm With You", dar nepublicate.

Coperta single-ului pe vinil - RHCP - In Love Dying

Coperta single-ului pe vinil - RHCP - In Love Dying

Discul este al șaselea din cele 9 programate și se limitează doar la o singură înregistrare. "In Love Dying" se poate descărca și în format digital de pe iTunes și Redhotchilipeppers.com contra sumei de 1,29 dolari. Pachetul fizic costă 7,98 dolari.

"Am apelat la vechiul truc prin care piesa se taie în două cu fade out pentru a o continua din fade in pe cealaltă față", a explicat chitaristul Josh Klinghoffer soluția prin care au imprimat pe disc piesa de fix 8 minute.

Ascultă Red Hot Chili Peppers - "In Love Dying"

Fiecare dintre cele 9 discuri beneficiază de coperți realizate de Kelsey Brookes. Atunci când vor fi toate combinate vor forma un artwork unitar. Autorul are experiență în microbiologie, cultura surf și arta folk, iar lucrările sale combină în prisme explosize culori mohorâte, imagini îndrăznețe și motive atemporale. Acestea au fost publicate în expoziții și reviste precum GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay și Dazed & Confused.

Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Artwork-ul complet Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Celelalte single-uri RHCP din sesiunea "I'm With You" lansate pe vinil până la această oră:

  1. "Strange Man" și "Long Progression"
  2. "Magpies on Fire" și "Victorian Machinery"
  3. "Never Is A Long Time" și "Love Of Your Life"
  4. "The Sunset Sleeps" și "Hometown Gypsy"
  5. "Your Eyes Girl" și "Pink As Floyd"

Pe 31 august 2012, Red Hot Chili Peppers a susținut primul concert în România. Citiți impresii de la eveniment și urmăriți galeriile foto de pe Arena Națională din București.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Electric Fence a trimis-o pe "Emilia" să câștige selecția națională Eurovision 2013 - AUDIO

Trupa Electric Fence a prezentat publicului piesa cu care participă la Selecția Națională Eurovision 2013, înscrierile încheindu-se pe 3 februarie....

Închide