Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ascultă noul single Prince, "Breakfast Can Wait" - AUDIO

Prince a venit cu nouă supriză muzicală, single-ul "Breakfast Can Wait". Piesa a apărut online împreuncă cu site-ul 3rd Eye Girl, de unde pot fi cumpărate single-urie lansate de Prince până acum.

Prince

Prince a fost și rămâne un artist nonconformist care face exact ceea ce vrea cu muzica sa. Astfel, fără nici un fel de anunț, artistul a lansat online un nou single, intitulat "Breakfast Can Wait". Odată cu piesa, a apărut și site-ul 3rd Eye Girl.com, de unde pot fi cumpărate piesele dezvăluite de Prince până acum.

Prince

Prince

Atâtea single-uri noi au dat naștere evident unor zvonurilor potrivit cărora artistul pregătește un nou material. Având în vedere că site-ul nu poartă numele artistului, ci se intitulează 3rd Eye Girl și este acompaniat de un artwork pe măsură, este foarte posibil ca acesta să fie de fapt titlul viitorului album. În plus, practica de a realiza un site dedicat albumului este des întâlnită la artiștii internaționali.

De asemenea, revista NME a menționat recent că Prince a susținut o serie de concerte intime în Minneapolis și că a închiriat un mic club de jazz, unde a ținut o serie de audiții, fiind în căutarea unui nou baterist. Astfel, încet - încet se adaugă câte o piesă nouă la puzzle. Deși informațiile de până acum susțin teoria unui posibil turneu, luând în calcul comportamentul inprevizibil al lui Prince, până nu sunt anunțate concertele, totul este un mister.

Nu se știe nici măcar dacă artistul va fi prezent pe 9 martie în New York, unde va avea loc un concert caritabil în onoarea sa. Artiști precum D'Angelo, The Roots și Talib Kweli vor interpreta piese din discografia lui Prince, iar bani strânși vor fi donați mai multor fundații.

Prince - "Breakfast Can Wait"

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Ware, spiritul neîmblânzit al muzicii pop pe frecvențe soul și electro – VIDEO

Jessie Ware este autoarea piesei "Wildest Moments" , considerată de mulți dintre ascultători imnul verii lui 2012. Cine este Jessie...

Închide