Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboPlacebo la Arenele Romane - Program, reguli de acces, trupă în deschidere PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Adevărul despre iubire pe versuri Pink și Nate Reuss - "Just Give Me A Reason" - VIDEOCLIP

O nouă filă din albumul despre iubire al lui Pink a prins conturul unui videoclip. "Just Give Me A Reason" este cel de-al treilea single extras de pe materialul "The Truth About Love" și scoate la iveală latura sensibilă a artistei, o decamuflare a sentimentelor ascunse adeseori în spatele sarcasmului specific Pink.

Secvență clip Pink feat. Nate Reuss - "Just Give Me A Reason"

O nouă filă din albumul despre iubire al lui Pink a prins conturul unui videoclip.  "Just Give Me A Reason" este cel de-al treilea single extras de pe materialul "The Truth About Love" și scoate la iveală latura sensibilă a artistei, o decamuflare a sentimentelor ascunse adeseori în spatele sarcasmului specific Pink. Adevărul despre iubire trebuie spus fără ironie, ar părea că dorește să ne spună aceasta. Și pentru că piesa a fost gândită ca un dialog, Nate Reuss de la FUN. completează semnificația versurilor, interpretarea sa mulându-se neașteptat de bine pe sound-ul piesei.

Secvență clip Pink feat. Nate Reuss - "Just Give Me A Reason"

Secvență clip Pink feat. Nate Reuss - "Just Give Me A Reason"

Compusă de Pink împreună cu Nate Reuss, piesa "Just Give Me A Reason" vorbește despre posibilitatea vindecării unei relații ce a intrat în declin. Videoclipul melodiei a fost filmat în noiembrie 2012, la scurtă vreme după finalizarea clipului apărând pe twitter poze ce dezvăluiau diferite secvențe de la înregistrări. Imaginile au fost însă șterse, Pink dorind să păstreze suspansul până la lansarea oficială.

"Este un cântec frumos, sunt foarte mândră de el. Inițial, ar fi trebuit să interpretez singură piesa, dar m-am gândit că am nevoie și de perspectiva unei alte persoane. Nimeni n-ar fi făcut-o mai bine decât Nate", a declarat Pink despre "Just Give Me A Reason".

Deși lansarea oficială a single-ului a fost anunțată pentru data de  17 martie 2013, melodia a intrat deja în topurile din Europa, America și Australia, în US Billboard urcând până pe poziția a 6-a. "Just Give Me A Reason" nu este singurul duet de pe albumul "The Truth About Love". Piesele "Here Comes the Weekend" și "True Love"  sunt interpretate de Pink împreună cu Eminem, respectiv Lily Allen.

Pink ft. Nate Ruess - "Just Give Me A Reason"

"The Truth About Love" este cel de-al 6-lea material de studio al lui Pink și a fost lansat pe 14 septembrie 2012. Albumul este nominalizat la premiile Grammy de anul acesta la categoria "Best Pop Vocal Album".

Citește mai multe despre Fun.Pink
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacolul Kings On Ice a fost anulat din cauza locației incerte

Ediția aniversară Kings On Ice, programată pentru data de 30 martie 2013, se anulează până la o dată ce urmează...

Închide