Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Personajele Mickey’s Magic Show au ajuns la Bucuresti. Se lansează primul audiobook Disney Classics

Cu ocazia show-ului Disney Live! ce va avea loc în perioada 13 - 17 februarie la Sala Palatului, o parte din îndrăgitele personaje au sosit mai devreme pentru a se întâlni cu cei mici la Iris Titan Shopping Centre. Evenimentul va marca în același timp și lansarea primului audiobook Disney Classics.

Publicat

pe

Mickey Mouse în fața Sălii Palatului
Mickey Mouse în fața Sălii Palatului │ FOTO: Cristian 'Igu' Vasile

Mickey Mouse, însoțit de cele mai iubite personaje din fascinanta lume Disney au sosit în București și abia așteaptă întâlnirea cu publicul român în cadrul celor nouă reprezentații care vor avea loc în perioada 13 - 17 februarie la Sala Palatului. Până atunci copiii din Bucuresti vor avea șansa de a fi alături de o parte din îndrăgitele personaje și de magicianul Michael Barron cu ocazia unei întâlniri speciale ce va avea loc marți, 12 februarie, la Iris Titan Shopping Centre. Evenimentul va marca și lansarea primului audiobook Disney Classics.

Mickey Mouse în fața Sălii Palatului

Mickey Mouse în fața Sălii Palatului │ FOTO: Cristian 'Igu' Vasile

Cu ocazia show-ului Disney Live! ce va avea loc în perioada 13 - 17 februarie la Sala Palatului, o parte din îndrăgitele personaje au sosit mai devreme pentru a se întâlni cu cei mici  la Iris Titan Shopping Centre. Acestea vor fi însoțite de celebrul magician Michael Barron și împreună vor susține un mic spectacol de magie dedicat exclusiv copiilor prezenți. Evenimentul va avea loc marti, 12 februarie, între orele 17:00 și 20:00 și va marca în același timp și lansarea primului audiobook Disney Classics în colaborare cu editura Litera. Întâlnirea cu personajele din lumea lui Walt Disney va avea loc în intervalele orare: 17:10 – 17:30, 18:00 – 18:20 si 19:00 – 19:20, iar invitat special va fi chiar îndrăgita actriță Stela Popescu ce îi va conduce pe cei mici în fascinanta lume de poveste. Alături de momentele pregătite de personajele Disney, cei mici vor putea lua parte la numeroase concursuri și activități interactive.

Săptămana aceasta, timp de cinci zile, Sala Palatului va fi tărâmul fermecat în care poveștile copilăriei vor prinde viață alături de cele mai îndrăgite personaje din lumea Disney și celebrul iluzionist Michael Barron. Maestrul magician Mickey Mouse a sosit deja la Bucuresti și s-a grabit sa viziteze încă de dimineata locația care îl va găzdui pe durata următoarelor zile, fiind extrem de nerabdător să-i iîntalneasca pe cei mai înfocați fani Disney din România. Întregul spectacol Mickey’s Magic Show va avea 9 reprezentații, un record pentru piața evenimentelor din România. Mickey’s Magic Show este totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pentru copii ale momentului, fiind cea mai amplă desfășurare de forțe pentru un eveniment găzduit de Sala Palatului din București, doar pentru transportul elementelelor de recuzită, decor sau instalații tehnice fiind necesare nu mai puțin de 7 tiruri.

Biletele pentru cele 9 reprezentații Disney Live! – Mickey’s Magic Show sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro. Pentru mai multe detalii consultați pagina din agendă dedicată evenimentului.

Mickey Mouse a venit în România

Comentează

Trending