Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Urmărește noul clip Paramore, "Now" - VIDEOCLIP

După o perioadă de teasing de câteva săptămâni, Paramore a dezvăluit videoclipul piesei "Now". Single-ul este primul extras de pe noul album al trupei, ce va fi lansat pe 29 aprilie 2013.
Secvență din noul clip Paramore -

Secvență din noul clip Paramore - "Now"

După o perioadă de teasing de câteva săptămâni, Paramore a dezvăluit videoclipul piesei "Now". Single-ul este extras de pe noul album, "self-titled", ce va fi lansat pe 29 aprilie 2013. Vă invităm să urmăriți mai jos primul clip Paramore în formulă de 3, avându-i la pupitru pe Hayley WilliamsJeremy Davis și Taylor York.

Secvență din noul clip Paramore - "Now"

Secvență din noul clip Paramore - "Now"

Deși considerată o piesă heavy, "Now" a primit aprobarea tuturor celor din echipa Paramore pentru a fi lansat ca single principal al noului album. Într-un interviu acordat recent, Hayley Williams mărturisea că nu s-a mai întâmplat ca alegerea promovării unei melodii să fie acceptată cu atâta ușurință și convingere de cei de la casa de discuri, solista formației adâugând că din punctul său de vedere orice piesă de pe noul album ar fi mers ca prim single.

În ce privește realizarea videoclipului, basistul Jeremy Davis a mărturisit pentru MTV că este mulțumit de felul în care au decurs înregistrările, fiind entuziamat de conceptul pe care s-a brodat scenariul.

"Este interesat faptul că primul nostru videoclip după atâta timp prezintă o explozie de culoare. (...) E ok să nu fii nevoit să vii și să rupi chitara din primele momente și să încerci să creezi mai curând o stare."

Paramore - "Now"

Momentan Paramore se află în plin turneu internațional, trupă având programate 31 de concerte. În Europa vor fi prezenți începând cu data de 5 iunie, când vor cânta în Polonia. Paramore va ajunge de asemenea și în Germania, Italia, Austria, Suedia și Finlanda. Datele complete ale turneului pot fi consultate pe site-ul oficial al formației, respectiv www.paramore.net.

Albumul Paramore este al 4-lea al trupei și este produs de Justin Meldal-Johnsen, cunoscut pentru colaborările cu Beck și Nine Inch Nails. 

Tracklist "Paramore"

 1. Fast In My Car
 2. Now
 3. Grow Up
 4. Daydreaming
 5. interlude: Moving On
 6. Ain’t It Fun
 7. Part II
 8. Last Hope
 9. Still Into You
 10. Anklebiters
 11. interlude: Holiday
 12. Proof
 13. Hate To See Your Heart Break
 14. (One Of Those) Crazy Girls
 15. interlude: I’m Not Angry Anymore
 16. Be Alone
 17. Future

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart își amână turneul și lansează un nou album

Rod Stewart și-a amânat turneul din acestă primăvară pentru a termina lucrul la noul său album. Discul este programat spre...

Închide