Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ovi a lansat "Nimeni" feat. Ioana Anuța (X Factor) - LYRIC VIDEO

Ovi a lansat primul songle în limba română. Intitulat "Nimeni", acesta reprezintă o colaborare cu Ioana Anuța, fostă concurentă X Factor.

Publicat

pe

Ovi și Ioana Anuța (Jo)
Ovi și Ioana Anuța (Jo) │ FOTO: www.facebook.com

Ovi  este un artist cunoscut în Europa, mai ales de când s-a clasat, alături de Paula Seling, pe locul 3 la Eurovision 2010 cu piesa "Playing with fire". Anul trecut, artistul a lansat single-urile "One day" și "Broken", dar acum vrea să-și încânte publicul român cu o piesă în limba română.

Ovi și Ioana Anuța (Jo)

Ovi și Ioana Anuța (Jo) │ FOTO: www.facebook.com

Ovi a ales să colaboreze cu simpatica Jo, adică Ioana Anuța, care s-a remarcat la concursul X Factor, unde a ocupat locul al 2-lea. Împreună au înregistrat compozița semnată de Gabriel Huiban ce se numește "Nimeni". Cântecul prezintă acorduri romantice, perfecte pentru publicul în căutare de piese de dragoste pentru sărbătorile iubirii ce se apropie.

"Am lucrat intens la acest single, mai ales că este primul în limba română. Împreună cu Gabi Huiban am pus în aplicare ideea de a face o piesă care să prindă la public, să fie fredonată cu uşurinţă, şi în care fiecare să se regăsească. Featuring-ul cu Ioana Anuţa m-a surprins şi pe mine, trebuie să recunosc. Iniţial, piesa o terminasem singur, iar acum o săptămână am primit şi varianta de feat. Mi-a plăcut din prima ce-am auzit şi cred că este o combinaţie reuşită. Sperăm să placă şi publicului şi să ajungă un HIT)", a declarat Ovi.

Noul single este deja prezent în playlist-urile radiourilor din țară și pare să aibă mari șanse să cucerească ascultătorii și să ajungă în topurile de specialitate.

În ceea ce o privește pe Jo, după succesul de la emisiunea X Factor, aceasta se pregătește să revină puternic pe scena muzicală, astfel că, featuring-ul cu Ovi va fi urmat de lansarea unui single solo. În plus, artista va fi prezentă la emisiunea "Te cunosc de undeva", alături de Andre Ștefănescu (Alb-Negru), Anda Adam, Sonny Flame, Rona Hartner, Șerban Copot (Animal X), Simona Nae și Pepe.

Ovi feat. Jo - "Nimeni"

Trending