Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Ovi a lansat "Nimeni" feat. Ioana Anuța (X Factor) - LYRIC VIDEO

Ovi a lansat primul songle în limba română. Intitulat "Nimeni", acesta reprezintă o colaborare cu Ioana Anuța, fostă concurentă X Factor.
Ovi și Ioana Anuța (Jo)

Ovi și Ioana Anuța (Jo)

Ovi  este un artist cunoscut în Europa, mai ales de când s-a clasat, alături de Paula Seling, pe locul 3 la Eurovision 2010 cu piesa "Playing with fire". Anul trecut, artistul a lansat single-urile "One day" și "Broken", dar acum vrea să-și încânte publicul român cu o piesă în limba română.

Ovi și Ioana Anuța (Jo)

Ovi și Ioana Anuța (Jo) (Foto: www.facebook.com)

Ovi a ales să colaboreze cu simpatica Jo, adică Ioana Anuța, care s-a remarcat la concursul X Factor, unde a ocupat locul al 2-lea. Împreună au înregistrat compozița semnată de Gabriel Huiban ce se numește "Nimeni". Cântecul prezintă acorduri romantice, perfecte pentru publicul în căutare de piese de dragoste pentru sărbătorile iubirii ce se apropie.

"Am lucrat intens la acest single, mai ales că este primul în limba română. Împreună cu Gabi Huiban am pus în aplicare ideea de a face o piesă care să prindă la public, să fie fredonată cu uşurinţă, şi în care fiecare să se regăsească. Featuring-ul cu Ioana Anuţa m-a surprins şi pe mine, trebuie să recunosc. Iniţial, piesa o terminasem singur, iar acum o săptămână am primit şi varianta de feat. Mi-a plăcut din prima ce-am auzit şi cred că este o combinaţie reuşită. Sperăm să placă şi publicului şi să ajungă un HIT)", a declarat Ovi.

Noul single este deja prezent în playlist-urile radiourilor din țară și pare să aibă mari șanse să cucerească ascultătorii și să ajungă în topurile de specialitate.

În ceea ce o privește pe Jo, după succesul de la emisiunea X Factor, aceasta se pregătește să revină puternic pe scena muzicală, astfel că, featuring-ul cu Ovi va fi urmat de lansarea unui single solo. În plus, artista va fi prezentă la emisiunea "Te cunosc de undeva", alături de Andre Ștefănescu (Alb-Negru), Anda Adam, Sonny Flame, Rona Hartner, Șerban Copot (Animal X), Simona Nae și Pepe.

Ovi feat. Jo - "Nimeni"

Citește mai multe despre Ovi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turneu European Fleetwood Mac

Formația britanică Fleetwood Mac va începe în luna septembrie 2013 un nou turneu European, până în prezent fiind confirmate 17...

Închide