Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Ediția OST FEST 2013 ESTE ANULATĂ

Reprezentantii Project Events - organizatorii Ost Fest au hotarat ca editia de anul acesta Ost Fest 2013: The Release of the Beasts, din perioada 7-9 iunie sa fie anulata.
Ost Fest 2013

Ost Fest 2013

Dupa câteva luni de muncă intensă, sute de mailuri și oferte trimise, reprezentanții Project Events - organizatorii Ost Fest au hotărât să anuleze ediția de anul acesta Ost Fest 2013: The Release of the Beasts, așteptată în perioada 7-9 iunie.

ost fest 2013

Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012 . Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond. Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!”, declara Sorin Sararu, managing partner la Project Events.

Reprezentanții Project Events își cer scuze pentru toate inconveniențele create și țin să precizeze că toți fanii care și-au achiziționat bilete și abonamente pentru ediția Ost Fest 2013, își pot recupera banii începând cu data de 7 februarie din locațiile de unde le-au cumpărat.

Momentan nu avem informații cu privire la concertul KING DIAMOND, în cazul în care s-ar putea organiza de sine stătător. Vom actualiza articolul pe măsură ce vom afla detalii.

Vezi cum a fost la OST Fest în 2012, citind recenziile concertelor Motörhead, Europe, WASP, Lake of Tears.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Fogerty (Creedence Clearwater Revival) lansează un nou album solo

John Fogerty, unul dintre cei mai apreciați chitariști din muzica rock, va lansa pe 28 mai un nou album solo...

Închide