Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Oscarul pentru cel mai bun soundtrack primit de Adele cu lacrimi în ochi - VIDEO

Adele a câștigat Oscarul pentru cel mai bun soundtrack. Premiul a fost acceptat cu lacrimi în ochi și un discurs încărcat de emoții. Urmărește prestația artistei britanice din cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar 2013.

Adele Oscar 2013

Urmărește-ne pe

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2013 s-a încheiat, adăugând în palmeresul câștigătorilor cele mai râvnite trofee acordate în industria cinematografică. La capitolul muzică compusă pentru film, previzibilul a învins suspansul, Adele adjudecându-și primul Oscar din carieră la categoria "Cel mai bun soundtrack". Premiul a fost acceptat cu lacrimi în ochi și un discurs încărcat de emoții.

Adele Oscar 2013

Adele Oscar 2013 (Foto: screencrush.com)

Nominalizată într-o categorie ce nu a avut contracandidați pe măsură, câștigarea Oscarului de către Adele a fost destul de previzibilă. Pentru a înțelege mai bine în ce fel s-a conturat competiția anul acesta vi-i amintim pe cei nominalizați la categoria "Best Original Song", în traducere "Cel mai bun soundtrack":

  • Skyfall /Soundtrack Adele, Paul Epworth - "Skyfall"
  • Chasing Ice / Soundtrack J. Ralph - "Before My Time"
  • Les Misérables / Soundtrack Alain Boublil, Claude-Michel Schönberg, Herbert Kretzmer - "Suddenly"
  • Life of Pi / Soundtrack Mychael Danna, Bombay Jayshree - "Pi's Lullaby"
  • Ted - Walter Murphy, Seth MacFarlane - "Everybody Needs a Best Friend"

Piesele menționate pot fi ascultate într-un articol anterior.

Deși emoțiile au copleșit-o pe Adele în momentul primirii Oscarului, prestația sa a fost impecabilă. Artista britanică a interpretat live piesa "Skyfall" și "fiorul Bond" a străbătut întreaga sală.

VIDEO: Adele - "Skyfall" - Oscar 2013

"Vă mulțumesc din toată inima. E incredibil. Aș vrea să-i mulțumesc echipei de producție, Sony Pictures, MGM , Paul Epworth...o, Doamne!..Pentru că au crezut în mine în tot acest timp. Și iubitului meu. Te iubesc!"

Acesta a fost discursul de mulțumire, fragmentat de lacrimi de bucurie și pauze în care artista încerca să-ți depășească emoțiile. După încheierea ceremoniei Adele a mărturisit că nu se aștepta să câștige.

"E absolut incredibil, e ireal și totodată neașteptat și chiar amuzant pentru că tipul acesta de mesaj și piesă nu a fost pe "domeniul meu". Inspirația mea vine din despărțiri și relații de iubire care mi-au frânt inima, aspecte care nu cred că vor mai fi prezente în viața mea."

La categoria "Best Original Score" premiul a mers către "Life Of Pi", film care a primit anul acesta 11 nominalizări la Oscar.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finaliștii Eurovision 2013 România - VIDEO

Urmareste cele 12 melodii calificate in Finala preselectiei nationale Eurovision 2013.

Închide