Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Oscarul pentru cel mai bun soundtrack primit de Adele cu lacrimi în ochi - VIDEO

Adele a câștigat Oscarul pentru cel mai bun soundtrack. Premiul a fost acceptat cu lacrimi în ochi și un discurs încărcat de emoții. Urmărește prestația artistei britanice din cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar 2013.

Publicat

pe

Adele Oscar 2013 │ FOTO: screencrush.com

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2013 s-a încheiat, adăugând în palmeresul câștigătorilor cele mai râvnite trofee acordate în industria cinematografică. La capitolul muzică compusă pentru film, previzibilul a învins suspansul, Adele adjudecându-și primul Oscar din carieră la categoria "Cel mai bun soundtrack". Premiul a fost acceptat cu lacrimi în ochi și un discurs încărcat de emoții.

Adele Oscar 2013

Adele Oscar 2013 │ FOTO: screencrush.com

Nominalizată într-o categorie ce nu a avut contracandidați pe măsură, câștigarea Oscarului de către Adele a fost destul de previzibilă. Pentru a înțelege mai bine în ce fel s-a conturat competiția anul acesta vi-i amintim pe cei nominalizați la categoria "Best Original Song", în traducere "Cel mai bun soundtrack":

  • Skyfall /Soundtrack Adele, Paul Epworth - "Skyfall"
  • Chasing Ice / Soundtrack J. Ralph - "Before My Time"
  • Les Misérables / Soundtrack Alain Boublil, Claude-Michel Schönberg, Herbert Kretzmer - "Suddenly"
  • Life of Pi / Soundtrack Mychael Danna, Bombay Jayshree - "Pi's Lullaby"
  • Ted - Walter Murphy, Seth MacFarlane - "Everybody Needs a Best Friend"

Piesele menționate pot fi ascultate într-un articol anterior.

Deși emoțiile au copleșit-o pe Adele în momentul primirii Oscarului, prestația sa a fost impecabilă. Artista britanică a interpretat live piesa "Skyfall" și "fiorul Bond" a străbătut întreaga sală.

VIDEO: Adele - "Skyfall" - Oscar 2013

"Vă mulțumesc din toată inima. E incredibil. Aș vrea să-i mulțumesc echipei de producție, Sony Pictures, MGM , Paul Epworth...o, Doamne!..Pentru că au crezut în mine în tot acest timp. Și iubitului meu. Te iubesc!"

Acesta a fost discursul de mulțumire, fragmentat de lacrimi de bucurie și pauze în care artista încerca să-ți depășească emoțiile. După încheierea ceremoniei Adele a mărturisit că nu se aștepta să câștige.

"E absolut incredibil, e ireal și totodată neașteptat și chiar amuzant pentru că tipul acesta de mesaj și piesă nu a fost pe "domeniul meu". Inspirația mea vine din despărțiri și relații de iubire care mi-au frânt inima, aspecte care nu cred că vor mai fi prezente în viața mea."

La categoria "Best Original Score" premiul a mers către "Life Of Pi", film care a primit anul acesta 11 nominalizări la Oscar.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending