Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

O nouă reprezentație Disney Live! Mickey’s Magic Show se adaugă celor 8 spectacole deja anunțate

Seria de spectacole Disney Live! - Mickey’s Magic Show, ce se va desfășura la București în perioada 13 - 17 februarie, va cuprinde o reprezentație în plus. În total vor fi 9 spectacole, un record în istoria Sălii Palatului.
Magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

Magicianul Michael Barron și Mickey Mouse

Urmărește-ne pe

Seria de spectacole Disney Live! - Mickey’s Magic Show, ce se va desfășura la București în perioada 13 - 17 februarie, va cuprinde o reprezentație în plus. Astfel, duminică, 17 februarie, publicul este așteptat la un spectacol de magie inedit începând cu ora 19:00. Disney Live! prezintă Mickey’s Magic Show va avea în total 9 reprezentații la București, un record în istoria Sălii Palatului. Evenimentul este organizat de Amphitrion și susținut de AQUA Carpatica.

Mickey Mouse a venit in Romania

Mickey Mouse a venit in Romania

Ca rezultat al solicitarilor extrem de numeroase de bilete pentru spectacolul Mickey’s Magic Show, Disney Live! a mai adăugat o nouă reprezentație în data de 17 februarie, începând cu ora 19:00. Astfel, sâmbătă, 16 februarie, și duminica, 17 februarie, superproductia Disney Live! va avea câte trei reprezentații, de la orele 11:00, 15:00 si 19:00.

Biletele pentru cea de-a 9-a reprezentație Disney Live! - Mickey’s Magic Show din data de 17 februarie sunt disponibile începand de astăzi în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro. Pentru mai multe detalii consultați pagina din agendă dedicată evenimentului.

În urmă cu câteva zile jurnaliștii au avut ocazia de a-l cunoaște personal pe Mickey Mouse. În cadrul conferinței de presă ce a marcat sosirea în România a celui mai îndrăgit șoricel animat au fost dezvăluite detalii de culise, Michael Barron făcând chiar o demostrație de magie.  Vezi video de la sosirea lui Mickey Mouse în România și urmărește momentul de magie oferit presei de Michael Barron.

Mickey Mouse Cartoon - The Moving Day (1936)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reg Presley, solistul The Troggs și autorul piesei "Wild Thing", a murit la 71 de ani

Lumea muzicii a pierdut ieri seară un simbol al anilor '60 și un pionier al punk rock-ului britanic. Reg Presley,...

Închide