Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

O nouă confirmare în cadrul festivalului B’ESTFEST 2013: Soilwork - VIDEO

Un alt anunț menit să bucure sufletele ascultătorilor de muzica rock - formația Soilwork vine pentru prima oară în România !
Soilwork

Soilwork

Festivalul B’ESTFEST din acest an începe să dezvăluie surprizele care ni se pregătesc în această vară. După prima trupă confirmată - Chase & Status, acum este rândul unui alt anunț menit să bucure sufletele ascultătorilor de muzica rock - formația Soilwork sosește pentru prima oară în România.

Soilwork

Soilwork

Fanii Soilwork se pot bucura de acest anunț, mai ales ca trupa se pregătește de lansarea unui nou material la finalul acestei luni intitulat "The Living Infinite", care se preconizează a fi primul dublu album de melodic death metal din istoria genului.

Originară din Helsingborg, Suedia, formația Soilwork a fost formată în 1995, inițial sub numele Inferior Breed, având la activ nouă materiale discografice. Ca și stil, aceasta îmbină elemente din metal-ul clasic cu cele de blues rock, alternative metal, metalcore sau groove metal. După variate schimbări de-a lungul timpului, din componența trupei fac parte Björn "Speed" Strid, la voce, Ola Flink – chitară bass, Sven Karlsson – clape, Dirk Verbeuren – tobe și Sylvain Coudret – chitară, celor cinci alăturându-se în 2012 un alt chitarist, David Andersson.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la numeroase festivaluri internaționale precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmând să sosească și în țara noastră, cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în weekendul 5-7 iulie, abonamentele putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile în curând.

VIDEO OFICIAL SOILWORK  - Exile

Citește mai multe despre Soilwork
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina, sexy și vulcanică în noul clip "Pernele moi" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Corina a lansat clipul piesei "Pernele moi" feat. Pacha Man. Plină de tatuaje și îmbrăcată sumar, artista suferă din cauza...

Închide