Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O nouă confirmare în cadrul festivalului B’ESTFEST 2013: Soilwork - VIDEO

Un alt anunț menit să bucure sufletele ascultătorilor de muzica rock - formația Soilwork vine pentru prima oară în România !

Publicat

pe

Soilwork
Soilwork

Festivalul B’ESTFEST din acest an începe să dezvăluie surprizele care ni se pregătesc în această vară. După prima trupă confirmată - Chase & Status, acum este rândul unui alt anunț menit să bucure sufletele ascultătorilor de muzica rock - formația Soilwork sosește pentru prima oară în România.

Soilwork

Soilwork

Fanii Soilwork se pot bucura de acest anunț, mai ales ca trupa se pregătește de lansarea unui nou material la finalul acestei luni intitulat "The Living Infinite", care se preconizează a fi primul dublu album de melodic death metal din istoria genului.

Originară din Helsingborg, Suedia, formația Soilwork a fost formată în 1995, inițial sub numele Inferior Breed, având la activ nouă materiale discografice. Ca și stil, aceasta îmbină elemente din metal-ul clasic cu cele de blues rock, alternative metal, metalcore sau groove metal. După variate schimbări de-a lungul timpului, din componența trupei fac parte Björn "Speed" Strid, la voce, Ola Flink – chitară bass, Sven Karlsson – clape, Dirk Verbeuren – tobe și Sylvain Coudret – chitară, celor cinci alăturându-se în 2012 un alt chitarist, David Andersson.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la numeroase festivaluri internaționale precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmând să sosească și în țara noastră, cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în weekendul 5-7 iulie, abonamentele putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile în curând.

VIDEO OFICIAL SOILWORK  - Exile

Trending