Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Nwanda lansează albumul "Balanța" în Silver Church

Nwanda pregătește un concert special pentru lansarea albumul de debut "Balanța". Show-ul va avea loc pe 10 martie în Silver Church. Nu vor lipsi invitații speciali.
Poster concert Nwanda lansare album

Nwanda pregătește un concert special pentru lansarea albumului de debut, intitulat "Balanța". Show-ul este anunțat pentru data de 10 martie și va avea loc în Silver Church din București. Încălzirea va fi asigurată de Chronic, iar invitații speciali sunt Cabron, Afo, Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Brugner și Grigo, care se regăsesc și pe cântecele de pe disc.

Nwanda - "Balanța"

Nwanda - "Balanța" (Foto: www.facebook.com)

Lansarea digitală a materialului a avut loc în noiembrie anul trecut și încă de la primul single devăluit, Nwanda s-a bucurat de un răspuns pozitiv din partea publicului de hip h0p din România. Primul extras este "Vrăji" feat. Deliric, care se bucură de un videoclip plin de simbolistică

"Voiam ceva mai cinematografic, care să iasă, hai să-i spunem, din micile clișee care s-au tot folosit până acum. Mai departe s-a ocupat regizorul, el a venit cu scenariul, mi-a dat un mic indiciu la început și mi-a zis că o să folosim niște viniete, o să fie niște chestii scurte cu simboluri. Trebuiau să fie mai multe, dar am mai scos din ele", a declarat Nwanda pentru InfoMusic.

Cel de-al doilea extras se intitulează "Prost nu înseamnă nebun", o colaborare cu Doc ce se bucură de un videoclip lansat chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day. Data de lansare nu a fost aleasă deloc întâmplător, versurile descriind o poveste de iubire des întâlnită în realitatea contemporană.

Format din 14 piese, albumul "Balanța" a fost realizat după o rețetă old school. Asemeni rapperilor celebri precum Fat Joe, Nwanda și-a dorit ca materialul să includă contribuții din partea prietenilor apropiați. Mai multe detalii despre prețurile biletelor și concertul de lansare găsiți pe pagina din agenda InfoMusic.

"Am vrut să colaborez în primul rând cu toți oamenii de la Facem Records, cu cei lângă care am fost atâta timp pentru că am simțit că fiecare o să aibă ceva de spus și o să-și aducă partea lui de contribuție. Mi-am dorit un album așa cum îmi place mie. Uneori mă plictisesc când ascult același om pe 7, 8, 10, 12 piese. Așa îți dă un alt feeling. Cel puțin asta simt eu. Sunt albumele alea mai vechi care se făceau prin anii '90 și unde crew-ul omului respectiv era prezent pe album. Dacă te uiți și la albumul Don Cartagena al lui Fat Joe, toată brigada era acolo, dar până la urmă era albumul lui", a mărturisit Nwanda pentru InfoMusic.

Nwanda cu DOC, Deliric1, Cedry2k, VD, Cabron Live

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nwanda
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabaretul Crazy Horse Paris vine în premieră la București cu show-ul Forever Crazy

Crazy Horse, cel mai cunoscut show de cabaret din Paris vine în premieră la București cu spectacolul Forever Crazy!, între...

Închide