Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Nwanda a lansat videoclipul "Prost nu inseamna nebun" feat. DOC

Nwanda a lansat un nou videoclip, piesa promovată fiind "Prost nu înseamnă nebun" (feat. DOC) de pe albumul de debut, "Balanța". Este vorba de cel de-al doilea extras, după "Vrăji"... Continuare »
Filmarea clipului Nwanda feat. DOC - Prost nu inseamna nebun

Filmarea clipului Nwanda feat. DOC - Prost nu inseamna nebun

Nwanda a lansat un nou videoclip, piesa promovată fiind "Prost nu înseamnă nebun" (feat. DOC) de pe albumul de debut, "Balanța". Este vorba de cel de-al doilea extras, după "Vrăji" (feat. Deliric). Filmările s-au desfășurat într-un weekend, în incinta Atelierului de Producție.

Filmarea clipului Nwanda feat. DOC - Prost nu inseamna nebun

Filmarea clipului Nwanda feat. DOC - Prost nu inseamna nebun

Urmărește video interviul cu NWANDA

Videoclipul este regizat și montat de Black Moon, producția fiind semnată de Tecko Starr, High Jet. Piesa "Prost nu înseamnă nebun" are texte făcute de Nwanda împreună cu DOC. Cu ocazia lansării clipului, Nwanda a anunțat și data concertului de lansare a albumului "Balanța". Evenimentul va avea loc duminică, 10 martie, în clubul Silver Church din București. La lansare vor fi prezenți artiștii cu care a colaborat la album: DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, AFO, Grigo, Brugner. Vom reveni cu informații suplimentare în următoarele zile.

VIDEOCLIP: Nwanda feat. DOC - "Prost nu înseamnă nebun"

Nwanda a debutat în 1997, când a înființat trupa hip-hop “Trilogia” împreuna cu DOC și Deliric. După numeroase transformări și colaborări, Marius Matei, alias Nwanda, a scos propriul disc pe 15 noiembrie 2012. Materialul "Balanța" este disponibil online, pe site-ul oficial Nwanda.ro.

Citește mai multe despre Nwanda
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sub presiunea recuperării integrale a vocii, Dan Bittman nu exclude găsirea altui solist HOLOGRAF

Dan Bittman vorbește normal, ca înainte de operație. Solistul așteaptă să-și recapete abilitatea de a cânta. Nu exclude un turneu...

Închide