Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nouria Nouri și Alina Teianu vor prezenta Disney Live! Mickey's Magic Show de la București

Tinerele actrițe Nouria Nouri și Alina Teianu vor fi gazdele spectacolelor Mickey's Magic Show, programate la Sala Palatului din București în cursul săptămânii viitoare.

Publicat

pe

Mickey Mouse a venit in Romania
Mickey Mouse a venit in Romania

Tinerele actrițe Nouria Nouri și Alina Teianu vor fi gazdele spectacolelor Disney Live! Mickey's Magic Show, programate la Sala Palatului din București în cursul săptămânii viitoare. Acestea au fost alese de către reprezentanții Feld Entertainment, producătorii show-urilor, în urma unei selecții ce s-a desfășurat în Capitală. În plus, cele două vor avea ocazia să participe la un training special alături de întreaga echipă Disney Live!

Magia personajelor Disney va cuprinde publicul în perioad 13 - 17 februarie, în cadrul unui număr record de 9 reprezentații, organizate de Amphitrion și susținute de AQUA Carpatica. Mai multe detalii despre programul show-urile și prețurile biletelor găsiți pe pagina Disney Live! Mickey' Magic Show din agendă.

Mickey Mouse a venit în România - VIDEO

Nouria Nouri a absolvit Facultatea de Teatru – UNATC București în anul 2001. Cariera ei artistică a însemnat colaborări cu numeroase teatre din Capitală și din țară, dar și implicarea în nenumărate evenimente pentru copii, festivaluri de gen, precum și realizarea de emisiuni de televiziune și radio pentru copii ori dublaje pentru desene animate. De 7 ani este realizator al emisiunii "Salveaz-o pe Albă ca Zăpada!" la Itsy Bitsy FM, primul post de radio dedicat celor mici din Europa. Pasiunea sa pentru copii a convins-o să predea și cursuri de actorie în grădinițe și să creeze texte pentru cântece dedicate copiilor ei.

Nouria Nouri

Nouria Nouri

"În urma unor audiții riguroase, echipa Disney Live! a decis ca eu să fiu una din gazdele locale ale spectacolului Mickey's Magic Show, aducându-mi bucuria de a împărți scena cu simbolurile copilăriei mele și ale copiilor mei. Am crescut cu Mickey Mouse, Albă ca Zăpada, Cenusăreasa, iar acum magia Disney a rămas în familia mea, în lumea copiilor mei Salma (3 ani) și Darius (12 ani). După mulți ani de lucru cu copiii în domeniul divertismentului, dar și după studii de specialitate în domeniul pedagogiei, această colaborare cu echipa de la Disney reprezintă pentru mine un moment important al evoluției profesionale. Ce-și poate dori mai mult un actor care și-a pus în slujba copiilor tot sufletul și talentul, decât să își facă meseria la cel mai înalt nivel, întrând în magica lume Disney?", a declarat Nouria Nouri.

Alina Teianu

Alina Teianu

Pasionată de teatru încă de pe băncile liceului, Alina Teianu este începând cu 2008 actriță la Teatrul Tăndărică unde întruchipează personaje îndrăgite precum Albă ca Zăpada, Mica Sirenă, Alice în Țara Minunilor, Jasmine, Fata Moșneagului sau Scufița Roșie. Este fascinată de lumea copilăriei, cu tot ce înseamnă ea - joc, joacă, râsete, păpuși, curcubee, cântece, acadele și baloane colorate. O altă dragoste a Alinei este radioul, univers în care a pătruns în urmă cu 9 ani, mai întâi la Radio Campus Urziceni, în orașul natal, apoi la Radio Itsy Bitsy, Radio România Junior și Radio România Muzical. Când cele două pasiuni, dar și moduri de viață se unesc, ia naștere teatrul radiofonic, unde actrița participă cu mare drag alături de alți actori de valoare ai scenei românești. Pe lângă activitatea teatrală, Alina împrumută vocea multor personaje de film și desen animat la Disney Channel. Adeptă a umorului de calitate, Alina stârneste hohote de râs în spectacolul "Ce ne spunem când nu ne vorbim", în regia lui Chris Simion.

"Sunt extrem de încântată să particip la un eveniment de o asemenea amploare, alături de personajele îndrăgite de copiii din întreaga lume. Aștept cu nerăbdare să fiu gazda ce deschide porțile lumii magice ale lui Mickey Mouse și a prietenilor săi", a declarat actrița Alina Teianu.

 Mickey Mouse - Boat Builders (1938)

Comentează

Trending