Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noul single Mariah Carey - "Almost Home" este soundtrack-ul filmului "Oz: The Great and Powerful" - AUDIO

Mariah Carey a lansat single-ul "Almost Home", compus pentru soundtrack-ul noului film "Oz: The Great and Powerful". Piesa este comparată cu cele mai cunoscute hituri ale divei.
Mariah Carey

Mariah Carey

Urmărește-ne pe

"Almost Home" este cea mai recentă piesă lansată de Mariah Carey, care servește ca soundtrack pentru noua ecranizare după cartea Vrăjitorul din Oz ce va avea premiera în cinematografe pe 8 martie.

Cântecul, ce poate fi ascultat mai jos, a fost compus de artistă împreună cu Simone Porter, Justin Gray, Lindsey Ray, Tor Erik Hermansen și Mikkel Eriksen și este disponibil pe iTunes. Piesa se va bucura de un videoclip foarte curând, regizat de David LaChapelle, un vechi colaborator al lui Mariah Carey. "Almost Home" a fost extrem de bine primit de criticii care au comparat single-ul cu hituri celebre ale divei precum "Obsessed" și "Touch My Body".

Mariah Carey

Mariah Carey (Foto: www.facebook.com)

Marey Carey - "Almost Home"

Mariah Carey a revenit în atenția reflectoarelor începând cu august 2012 când a lansat Triumphant (Get’Em) feat. Rick Ross & Meek Mill, primul single al artistei după ani buni de pauză. Acesta este extras de viitorul material la care Carey lucrează din 2011. Într-un interviu oferit publicației Billboard anul trecut, artista a declarat că este foarte încântată de revenirea în studio și că lucrează cu mulți prieteni. Momentan aceasta nu a dezvăluit nici titlul discului, dar se zvonește că albumul va apărea în primăvară.

"Colaborez cu mulți dintre oamenii mei preferați, dar principalul lucru este că nu vreau să urmez nici un trend anume. Vreau ca albumul să fie bine primit. Vreau să-mi păstrez identitatea și să fac muzica pe care o iubesc și care oferă fanilor bucurie", Mariah Carey pentru Billboard.

Oz: The Great and Powerful are premiera în cinematografele din România pe 8 martie 2013

Oz: The Great and Powerful are premiera în cinematografele din România pe 8 martie 2013

Noua adaptare după binecunoscutul roman semnat de L. Frank Baum se numește "Oz: The Great and Powerful" și este regizat de Sam Raimi, cel care a realizat și trilogia "Spider Man". Acțiunea filmului se petrece înainte de povestea lui Dorothy și arată istoria Vrăjitorului Oz. Interpretat de James Franco, inițial acesta era un magician cu o etică ciudată care a fugit din Kansas pe tărâmul din Oz, unde a încercat să se îmbogățească. Însă, vrăjitoarele Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) și Glinda (Michelle Williams) cred că este eroul unei profeții și îi pun pe umeri povara de a salva Oz de tirania vrăjitoarei malefice. După numeroase peripeții, datorită ingeniozității de care dă dovadă, acesta devine puternicul Vrăjitor din Oz și un om mai bun.

Oz: The Great and Powerful Trailer

Citește mai multe despre Mariah Carey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant vrea o reuniune Led Zeppelin în 2014

Solistul formației Led Zeppelin, Robert Plant, a fost invitat recent în cadrul unei emisiuni tv din Australia unde a vorbit...

Închide