Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

No Doubt amână concerte pentru a înregistra un nou album - VIDEO

Trupa No Doubt s-a reunit în studio-ul din Los Angeles pentru a compune noi piese, motiv pentru care o parte din concertele lor vor fi amânate.
No Doubt

No Doubt

Trupa americană No Doubt ia o pauză de la activitatea concertistică în vederea activitații de creație pentru un nou album. Anul trecut, în timpul promovării celui mai recent material semnat de trupa - "Push And Shove", solista Gwen Stefani s-a declarat inspirată să scrie noi piese. Astfel că, începând cu luna ianuarie a acestui an, trupa No Doubt s-a reunit în studio-ul din Los Angeles. Alături de Gwen, Tony Kanal, Adrian Young și Tom Dumont au început să compună, toți aflându-se acum într-o perioadă propice și specială pentru a scrie muzică.

No Doubt

No Doubt

Acesta este motivul pentru care trupa a decis să amâne o parte din concertele programate pentru acest început de an, promițând în același timp fanilor că nu vor fi dezamăgiți și că vor fi ținuți la curent cu informații despre munca lor.

Din 2001, trupa nu a mai compus nimic, iar revenirea s-a produs anul trecut o dată cu lansarea albumului cu numărul șase, fiind bine primit de critici.

Rămâne de văzut dacă în acest an vom putea asculta un nou material semnat No Doubt, până atunci puteți urmări mai jos una dintre cele mai îndrăgite piese ale trupei ( "Hella Good") interpretată live în urmă cu o lună la emisiunea Jimmy Kimmel Live!.

VIDEO LIVE NO DOUBT - Hella Good

Citește mai multe despre Gwen StefaniNo Doubt
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enter Shikari va concerta la B'ESTFEST Summer Camp 2013

B'ESTFEST Summer Camp aduce o noua premiera pe scena festivalului, de aceasta data fiind vorba de Enter Shikari, celebra trupa...

Închide