Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

No Doubt amână concerte pentru a înregistra un nou album - VIDEO

Trupa No Doubt s-a reunit în studio-ul din Los Angeles pentru a compune noi piese, motiv pentru care o parte din concertele lor vor fi amânate.

Publicat

pe

No Doubt
No Doubt

Trupa americană No Doubt ia o pauză de la activitatea concertistică în vederea activitații de creație pentru un nou album. Anul trecut, în timpul promovării celui mai recent material semnat de trupa - "Push And Shove", solista Gwen Stefani s-a declarat inspirată să scrie noi piese. Astfel că, începând cu luna ianuarie a acestui an, trupa No Doubt s-a reunit în studio-ul din Los Angeles. Alături de Gwen, Tony Kanal, Adrian Young și Tom Dumont au început să compună, toți aflându-se acum într-o perioadă propice și specială pentru a scrie muzică.

No Doubt

No Doubt

Acesta este motivul pentru care trupa a decis să amâne o parte din concertele programate pentru acest început de an, promițând în același timp fanilor că nu vor fi dezamăgiți și că vor fi ținuți la curent cu informații despre munca lor.

Din 2001, trupa nu a mai compus nimic, iar revenirea s-a produs anul trecut o dată cu lansarea albumului cu numărul șase, fiind bine primit de critici.

Rămâne de văzut dacă în acest an vom putea asculta un nou material semnat No Doubt, până atunci puteți urmări mai jos una dintre cele mai îndrăgite piese ale trupei ( "Hella Good") interpretată live în urmă cu o lună la emisiunea Jimmy Kimmel Live!.

VIDEO LIVE NO DOUBT - Hella Good

Comentează

Concerte & turnee

Trupa No Doubt se reunește

Fanii No Doubt au motive de bucurie. Formația americană, compusă din Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal și Adrian Young, se reunește după nouă ani, pentru un show live la festivalul Coachella 2024.

Publicat

pe

No Doubt în videoclipul piesei "Hey Baby"
No Doubt în videoclipul piesei "Hey Baby" │ FOTO: captură YouTube

Ediția de anul acesta a festivalului Coachella promite să fie una memorabilă. Evenimentul găzduiește o reuniune specială, cea a grupului No Doubt, trupa ska-punk/alt-pop, al cărei album de debut, "Tragic Kingdom", a fost lansat cu aproape 30 de ani în urmă. Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont și Adrian Young nu au mai cântat împreună din 2015, iar agitația creată în jurul acestei reuniuni reflectă cât de importanți sunt pentru fanii vechi și noi.

Indicii despre reuniune au fost oferite online, printr-un clip în care Gwen Stefani prezintă niște colaje realizate de ea pentru cel de-al doilea album al trupei, "The Beacon Street Collection". După ce și-a amintit acele vremuri, artista se gândește să îi trimită un mesaj lui Tony (Kanal) și să inițieze un apel video cu restul membrilor din trupă.

Atunci, Stefani își întreabă colegii de breaslă: "Ce facem? De ce nu ne vedem?". Kanal răspunde: "Ar trebui să ne vedem", iar Young întreabă: "Poate ar trebui să facem un show?", moment în care toți își arată entuziasmul pentru această idee.

Formată în 1986, No Doubt a lansat inițial cinci albume de studio, iar compoziții precum "Just a Girl", "Spiderwebs", "Don’t Speak" sau "Hella Good" s-au bucurat de un mare succes. La începutul anilor 2000, trupa a luat o pauză, dar s-a reunit în 2008 pentru un turneu și un nou album - "Push and Shove". A mai rezistat câțiva ani, dar după câteva concerte sporadice în 2014 și 2015, grupul s-a desființat din nou.

Acum, No Doubt s-a întors pentru a treia rundă live și, deși nu au fost confirmate alte concerte sau lansări muzicale, recitalul de la Coachella este cu siguranță un eveniment de marcat în calendar. I se va alătura în lineup o altă reuniune a unei trupe legendare din anii '90: Sublime, care va cânta alături de Jakob Nowell, fiul liderului original, Bradley Nowell.

Lineup-ul Coachella 2024 este completat de Lana Del Rey, Tyler the Creator, Doja Cat, Blur, Ice Spice, Deftones, Justice, Peso Pluma, Grimes, Gesaffelstein, ATEEZ, J Balvin, Bizarrap, LE SSERAFIM, Oneohtrix Point Never, Carin León, Reneé Rapp, Faye Webster, Bleachers, Khruangbin, Jon Batiste, Jhené Aiko, Brittany Howard, Kevin Abstract, The Rose, The Last Dinner Party, Tyla, Suki Waterhouse, Chapelle Roan, Taking Back Sunday, Black Country, New Road, Mdou Moctar, Feeble Little Horse

Citește în continuare

Trending