Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - "Jubilee Street" - VIDEOCLIP

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 2-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa “We No Who U R”. Melodia este extrasă de pe noul album de studio al trupei, intitulat "Push The Sky Away", și se numește "Jubilee Street".
Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 2-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa “We No Who U R”. Melodia este extrasă de pe noul album de studio al trupei, intitulat "Push The Sky Away", și se numește "Jubilee Street". Clipul este regizat de John Hillcoat (The Road, Lawless, The Proposition) iar rolul principal este jucat de actorul Ray Winstone (The Departed, Hugo, Cold Mountain).

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Nick Cave and The Bad Seeds - Push The Sky Away Album

Albumul "Push The Sky Away", prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare, va fi lansat pe 18 februarie și a fost înregistrat în studioul La Fabrique din sudul Franței. Este primul album fără Mick Harvey, care a părăsit trupa în ianuarie 2009. Produsul este disponibil în format standard CD, limited edition – care are ca bonus un DVD, vinil și digital download. Artwork-ul discului îl prezintă pe Nick Cave alături de o tânără goală.

Nick Cave and the Bad Seeds - "Jubilee Street"


Ultimul material semnat Nick Cave and The Bad Seeds este “Dig, Lazarus, Dig!!!”, lansat în 2008. Discul, care a fost primit extraordinar de bine de critici, a avut ca sursă de inspirație chiar povestea biblică despre Lazăr, înviat de Iisus.

Tracklist "Push The Sky Away"

  1. We No Who U R
  2. Wide Lovely Eyes
  3. Water’s Edge
  4. Jubilee Street
  5. Mermaids
  6. We Real Cool
  7. Finishing Jubilee Street
  8. Higgs Boson Blues
  9. Push The Sky Away

Citește mai multe despre Nick Cave
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă reprezentație Disney Live! Mickey’s Magic Show se adaugă celor 8 spectacole deja anunțate

Seria de spectacole Disney Live! - Mickey’s Magic Show, ce se va desfășura la București în perioada 13 - 17...

Închide