Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Muse are datorii la Familia Regală Britanică

Bateristul Muse, Dominc Howard, își amintește că în 1994 au apelat la fondul caritabil al Familiei Regale pentru a-și cumpăra primul sistem de amplificare. Cum suma nu a fost înapoiată niciodată, toboșarul a concluzionat că trupa datorează acum Prințului Charles 250 de lire.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: www.facebook.com

Înainte ca Muse să vândă 2000 de bilete în mai puțin de 3 minute și să umple fără efort un stadion de 40 de mii de oameni, resursele financiare ale trupei erau limitate. Astfel, bateristul Dominc Howard își amintește că în 1994 el și colegii săi de trupă au apelat la fondul caritabil al Familiei Regale pentru a-și cumpăra primul sistem de amplificare. Cum suma nu a fost înapoiată niciodată, toboșarul a concluzionat că formația îi datorează acum Prințului Charles 250 de lire.  Declarația a fost făcută, desigur, în scop umoristic.

Muse

Muse │ FOTO: www.facebook.com

"Am cumpărat primul nostru sistem de amplificare printr-o subvenție financiară primită de la organizația caritabilă a familiei regale - The Prince's Trust. Încă mai avem acest sistem, îl folosim ocazional la petreceri și nunți în familie. Am putea spune deci că îi datorăm Prințului Charles 250 de lire", a glumit Dominc Howard într-o declarație acordată Digital Spy.

The Prince's Trust a fost înființată în 1976 de către Prințul Charles cu scopul de a-i ajuta pe tinerii aflați la început de carieră. Organizația se ocupă de programe de training, oferind de asemenea subvenții financiare.

Cu un start în domeniul muzicii finanțat printr-un împrumut, Muse recuperează acum din plin lipsurile financiare de la început. Formația a vândut până în prezent peste 15 milioane de albume în întreaga lume, ajungând să cânte în concerte în fața unor stadioane cu o capacitate de peste 80 de mii de locuri. Astfel, în 2007, Muse a fost prima trupă care a reușit să vândă 90.000 de bilete la un concert pe stadionul renovat de la Wembley.

Momentan formația are în fața o vară încărcată de concerte, solistul Matt Bellamy anunțând fanii că se pot aștepta la băi de mulțime. Ultima prestație a trupei a avut loc la Brit Awards 2013, unde, deși nu a câștigat niciun premiu, a ridicat sala în picioare printr-o interpretare cu orchestră a piesei cu "sound Bond" - "Supremacy". Pentru mai multe piese live, puteți urmări pe InfoMusic și concertul complet Muse de la Shepherd’s Bush Empire, Londra.

Muse "Supremacy" | BRIT Awards 2013

Comentează

Trending