Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Muse a lansat clipul piesei "Supremacy" - VIDEOCLIP

"Supremacy", cel de-al 5-lea single de pe noului album Muse - "The 2nd Law", beneficiază acum și de un videoclip. De această dată, membrii formației au ales o asociere mai puțin obișnuită, în clip fiind prezentați niște tineri adepți ai culturii gotice.

Publicat

pe

Muse
Muse

"Supremacy", cel de-al 5-lea single de pe noului album Muse - "The 2nd Law", beneficiază  acum și de un videoclip ce poate fi urmărit pe InfoMusic. De această dată, membrii formației au ales o asociere mai puțin obișnuită, în clip fiind prezentați niște tineri adepți ai culturii gotice. Acțiunea se derulează pe o plajă, scenariul incluzând  plimbări cu skateboard-ul, surf, dans, și torțe aprinse. Melodia a fost compusă de Matt Bellamy, solistul grupului, și va fi lansată oficial ca single pe 25 februarie.

Muse

Muse

"Supremacy" este piesa care s-a bucurat de atenția presei în mai multe rânduri datorită versurilor în care Bellamy "prezice" că lumea va pierde lupta pentru supremație în fața naturii, iar mările ne vor amenința cu valuri învolburate și se va declanța o disperare a omenirii la nivel global. În același timp, ca sound, cântecul a fost comparat cu celebra piesă "Kashmir" a trupei Led Zeppelin, în special în privința riffurilor de chitară din intro.

De asemenea, cei de la Muse și-au dorit ca "Supremacy" să fie inclusă pe coloana sonoră a noului film cu James Bond. Membrii formației au dus o campanie subtilă de promovare, menționând în numeroase interviuri că piesa are toate ingredientele pentru soundtrack-ul unei pelicule cu Bond. Însă, producătorii lui "Skyfall" nu au fost cuceriți de Muse și au ales-o pe Adele. Ulterior, productorii chiar au declarat că Adele a fost prima lor variantă de la început, iar Muse nici nu s-a aflat pe listă.

Pe cei de la Muse îi vom vedea în curând la BRIT Awards 2013, eveniment pentru care pregătesc o interpretare spectaculoasă a piesei "Supremacy" alături de orchestră și cor. Nu știm dacă vor fi acompaniați pe scenă și de tinerii gotici din clip. În plus, trupa are șanse să plece de la BRIT Awards cu 2 premii, fiind nominalizați la categoriile "Best British Group" și "Best Live Act".

Muse - "Supremacy"

Trending