Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Michelle Obama dezvăluie ce muzică se ascultă la Casa Albă - VIDEO

Invitată la Jimmy Fallon, Michelle Obama a vorbit despre muzica pe care o ascultă. În plus, Prima Doamnă și Fallon au realizat o coregrafie specială.
Michelle Obama

Michelle Obama

Michelle Obama, soția Președintelui Americii Barack Obama, a acceptat invitația la emisiunea comedianului Jimmy Fallon și am avut astfel ocazia să o vedem pe Prima Doamnă într-o postură neoficială, mult mai degajată. De când a intrat în studio, Michelle a  încântat publicul cu un zâmbet larg și nu a ezitat să salute membrii formației de pe platou cu celebra mișcare din palmă, specifică atât regalităților, cât și câștigătoarelor de la Miss.

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

În cadrul interviului, a cărui înregistrare o puteți urmări mai jos, Michelle vorbește despre gusturile muzicale de la Casa Albă. Există o comunicare foarte deschisă între soții Obama și copiii lor, care îi pun în temă cu cele mai noi apariții muzicale. Astfel, printre preferințele acestora aflăm că se numără Frank Ocean, care a primit premiul BRIT pentru Cel Mai Bun Artist Masculin Solo Internațional și s-a bucurat de 4 nominalizări la Premiile Grammy 2013, dintre care cea pentru Cel Mai Bun Album Urban Contemporan s-a materializat într-o statuetă. Așa cum era de așteptat toți sunt fani Beyonce, în special după prestația de la Super Bowl.

"Există și piese la care fetele ne spun "Cred că limbajul este un pic dur pentru voi" Serios? Eu sunt mama. Nu ne permit să ascultăm orice. Au grijă de noi", mărturisește Michelle râzând.

Trecând de la muzică la filme, Prima Doamnă a declarat că au văzut multe filme, dintre care nu au lipsit celebrele "Lincon", "Argo", "Life of Pi", care au fost printre răsfățatele Premilor Oscar 2013 - VEZI CÂȘTIGĂTORII. În ciuda programului destul de încărcat, Michelle are timp și pentru televizor, aceasta precizând că urmărește și seriale precum "Housewives" în timp ce Barack Obama este un mare fan al programelor sportive.

Emisiunea Late Night cu Jimmy Fallon s-a încheiat într-o notă comică, prezentatorul și Michelle pregătind o coregrafie intitulată "The Evolution of Mom Dance", pe care îl puteți vedea mai jos.

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

Michelle Obama și Jimmy Fallon - "The Evolution of Mom Dance"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul The Animals & The Troggs a fost reprogramat pentru luna mai

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a...

Închide