Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Michelle Obama dezvăluie ce muzică se ascultă la Casa Albă - VIDEO

Invitată la Jimmy Fallon, Michelle Obama a vorbit despre muzica pe care o ascultă. În plus, Prima Doamnă și Fallon au realizat o coregrafie specială.
Michelle Obama

Michelle Obama

Urmărește-ne pe

Michelle Obama, soția Președintelui Americii Barack Obama, a acceptat invitația la emisiunea comedianului Jimmy Fallon și am avut astfel ocazia să o vedem pe Prima Doamnă într-o postură neoficială, mult mai degajată. De când a intrat în studio, Michelle a  încântat publicul cu un zâmbet larg și nu a ezitat să salute membrii formației de pe platou cu celebra mișcare din palmă, specifică atât regalităților, cât și câștigătoarelor de la Miss.

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

În cadrul interviului, a cărui înregistrare o puteți urmări mai jos, Michelle vorbește despre gusturile muzicale de la Casa Albă. Există o comunicare foarte deschisă între soții Obama și copiii lor, care îi pun în temă cu cele mai noi apariții muzicale. Astfel, printre preferințele acestora aflăm că se numără Frank Ocean, care a primit premiul BRIT pentru Cel Mai Bun Artist Masculin Solo Internațional și s-a bucurat de 4 nominalizări la Premiile Grammy 2013, dintre care cea pentru Cel Mai Bun Album Urban Contemporan s-a materializat într-o statuetă. Așa cum era de așteptat toți sunt fani Beyonce, în special după prestația de la Super Bowl.

"Există și piese la care fetele ne spun "Cred că limbajul este un pic dur pentru voi" Serios? Eu sunt mama. Nu ne permit să ascultăm orice. Au grijă de noi", mărturisește Michelle râzând.

Trecând de la muzică la filme, Prima Doamnă a declarat că au văzut multe filme, dintre care nu au lipsit celebrele "Lincon", "Argo", "Life of Pi", care au fost printre răsfățatele Premilor Oscar 2013 - VEZI CÂȘTIGĂTORII. În ciuda programului destul de încărcat, Michelle are timp și pentru televizor, aceasta precizând că urmărește și seriale precum "Housewives" în timp ce Barack Obama este un mare fan al programelor sportive.

Emisiunea Late Night cu Jimmy Fallon s-a încheiat într-o notă comică, prezentatorul și Michelle pregătind o coregrafie intitulată "The Evolution of Mom Dance", pe care îl puteți vedea mai jos.

Michelle Obama la Late Night cu Jimmy Fallon

Michelle Obama și Jimmy Fallon - "The Evolution of Mom Dance"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul The Animals & The Troggs a fost reprogramat pentru luna mai

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a...

Închide