Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Martin Gore de la Depeche Mode colaborează cu Frank Ocean

Solistul Frank Ocean a înregistrat piese noi pentru viitorul său album, una dintre ele fiind o colaborare cu Martin Gore, membrul trupei Depeche Mode.

Publicat

pe

Frank Ocean
Frank Ocean │ FOTO: http://www.facebook.com

După ce și-a adjudecat recent titlul de cel mai bun interpret internațional la gala Brit Awards 2013, solistul Frank Ocean a dezvăluit că a înregistrat piese noi pentru viitorul său album, una dintre ele fiind o colaborare cu Martin Gore, membrul trupei Depeche Mode. 

Frank Ocean

Frank Ocean │ FOTO: http://www.facebook.com

Dave Gahan a confirmat faptul că Martin a compus o piesă pentru tânărul Frank Ocean, alături de unul dintre producătorii Delta Machine, Christoffer Berg. Întâlnirea acestora a avut loc la New York în timp ce Depeche Mode filma și înregistra o sesiune de piese live într-un studio alăturat cu cel în care compunea echipa lui Frank Ocean. Solistul a fost cel care a ținut să îi întâlnească, dovedindu-se a fi un mare fan Depeche Mode. Pentru nouă piesă, Martin a asigurat partea electronică și cea compusă la sintetizator.

Frank Ocean a explicat că a scris deja 10 piese pentru noul său material, fiind posibil ca al doilea material discografic din cariera lui să fie lansat la începutul lui 2014. Rămâne de văzut cum va suna colaborarea inedită dintre cei doi artiști, până atunci puteți viziona două momente live în care aceștia sunt implicați.

VIDEO LIVE: DEPECHE MODE - Heaven

VIDEO LIVE: FRANK OCEAN - Thinkin' about you

Comentează

Trending