Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Martin Gore de la Depeche Mode colaborează cu Frank Ocean

Solistul Frank Ocean a înregistrat piese noi pentru viitorul său album, una dintre ele fiind o colaborare cu Martin Gore, membrul trupei Depeche Mode.
Frank Ocean

Frank Ocean (foto: http://www.facebook.com)

După ce și-a adjudecat recent titlul de cel mai bun interpret internațional la gala Brit Awards 2013, solistul Frank Ocean a dezvăluit că a înregistrat piese noi pentru viitorul său album, una dintre ele fiind o colaborare cu Martin Gore, membrul trupei Depeche Mode. 

Frank Ocean

Frank Ocean (Foto: http://www.facebook.com)

Dave Gahan a confirmat faptul că Martin a compus o piesă pentru tânărul Frank Ocean, alături de unul dintre producătorii Delta Machine, Christoffer Berg. Întâlnirea acestora a avut loc la New York în timp ce Depeche Mode filma și înregistra o sesiune de piese live într-un studio alăturat cu cel în care compunea echipa lui Frank Ocean. Solistul a fost cel care a ținut să îi întâlnească, dovedindu-se a fi un mare fan Depeche Mode. Pentru nouă piesă, Martin a asigurat partea electronică și cea compusă la sintetizator.

Frank Ocean a explicat că a scris deja 10 piese pentru noul său material, fiind posibil ca al doilea material discografic din cariera lui să fie lansat la începutul lui 2014. Rămâne de văzut cum va suna colaborarea inedită dintre cei doi artiști, până atunci puteți viziona două momente live în care aceștia sunt implicați.

VIDEO LIVE: DEPECHE MODE - Heaven

VIDEO LIVE: FRANK OCEAN - Thinkin' about you

Citește mai multe despre Depeche ModeMartin Gore
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premiu pentru primul concert Queen de la PRS for Music

The Heritage Award de la PRS for Music va fi acordat anul acesta pentru pentru prima prestație live a trupei...

Închide