Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Maria Răducanu cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

Solista Maria Răducanu este următoarea invitată la GuerriLIVE Acoustic cu Bogdan Șerban de luni, 25 februarie, începând cu ora 6 seara.

Publicat

pe

Maria Răducanu
Maria Răducanu

Următoarea invitată la GuerriLIVE Acoustic cu Bogdan Șerban de luni, 25 februarie, de la 6 la 7 seara, este Maria Răducanu, o artistă greu de categorisit stilistic. De un clasic nonconformism, ea îşi provoacă publicul, cu fiecare apariţie, la sinceritate și deschidere.

Maria Răducanu

Maria Răducanu nu cântă pentru snobi, deși muzica ei este una de rafinament. Ca se află stând turcește pe o străduță din Paris sau pe scena unei Filarmonici, cântul ei sta sub semnul aceluiaşi crez "dostoievskian" potrivit căruia Frumosul va mântui Lumea.

Solistei nu-i plac cv-urile și nici cv-urile n-o plac pe ea. Nu crede în etichetari,  “recomandări”, “festivitaţi de premiere”. Se consideră o "simplă" cântareață sau, și mai bine, O BOCITOARE DE RIT BIZANTIN. A studiat vioara, chitara și Literatura franceză la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și la Universitatea București.

Mai multe lucruri despre solistă puteți afla luni, 25 februarie, de la 6 seara, la Radio Guerrilla, video-live pe www.facebook.com/radio.guerrilla sau duminica viitoare, în reluare, de la aceeași oră.

VIDEO LIVE MARIA RĂDUCANU QUARTET - Cristina

Comentează

Trending