Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Mara a lansat clipul piesei "Toma" - VIDEOCLIP

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma". Acesta este o demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele.
Secvență din clipul Marei -

Secvență din clipul Marei - "Toma"

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma"Acesta este o bună demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele. Astfel, Mara a îmbrăcat pentru acest clip două ținute de culoare neagră, accesorizate cu câteva bijuterii, flirtând prin intermediul camerei video. Aceasta dansează într-o cameră cu oglinzi, fiind deosebit de expresivă și promovând mesajul piesei. Videoclipul este produs de către Kult Studio, regizat de Alex Gelehrter, iar partea de D.O.P a fost asigurată de către Ionuț Staicu.

Secvență din clipul Marei - "Toma"

Secvență din clipul Marei - "Toma"

"Toma" este o melodie care s-a bucurat de real succes la Radio Guerrilla, fiind în heavy-rotation multe săptămâni la rând. Despre acest single extras de pe albumul "In Love with Love", solista a mărturisit că piesa a pornit de la dorința ei de a fi o sursă de inspirație pentru toți cei din jur. La un moment dat, Mara a fost dezamăgită și a decis să supună la diverse provocări oamenii din jur, inclusiv pe omul iubit.

Materialul este o colaborare între Mara și Paul Ilea (membru Sensor și Kult Studio), fiind conceput ca o incursiune de ordin spiritual pe ritmuri de nu-jazz, trip-hop, ethno și pop.

Mara este o artistă cunoscută publicului și prin prisma diversele ei colaborări cu artiști precum Baba Novac, NSK, Nemos, Subcarpați, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob sau Zum.

VIDEO OFICIAL MARA - Toma

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica anunță ediția a doua a festivalului Orion Music + More

Americanii de la Metallica au anuțat că cea de-a doua ediție a festivalului Orion Music + More va avea loc...

Închide