Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mara a lansat clipul piesei "Toma" - VIDEOCLIP

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma". Acesta este o demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele.

Publicat

pe

Secvență din clipul Marei - "Toma"
Secvență din clipul Marei - "Toma"

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma"Acesta este o bună demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele. Astfel, Mara a îmbrăcat pentru acest clip două ținute de culoare neagră, accesorizate cu câteva bijuterii, flirtând prin intermediul camerei video. Aceasta dansează într-o cameră cu oglinzi, fiind deosebit de expresivă și promovând mesajul piesei. Videoclipul este produs de către Kult Studio, regizat de Alex Gelehrter, iar partea de D.O.P a fost asigurată de către Ionuț Staicu.

Secvență din clipul Marei - "Toma"

Secvență din clipul Marei - "Toma"

"Toma" este o melodie care s-a bucurat de real succes la Radio Guerrilla, fiind în heavy-rotation multe săptămâni la rând. Despre acest single extras de pe albumul "In Love with Love", solista a mărturisit că piesa a pornit de la dorința ei de a fi o sursă de inspirație pentru toți cei din jur. La un moment dat, Mara a fost dezamăgită și a decis să supună la diverse provocări oamenii din jur, inclusiv pe omul iubit.

Materialul este o colaborare între Mara și Paul Ilea (membru Sensor și Kult Studio), fiind conceput ca o incursiune de ordin spiritual pe ritmuri de nu-jazz, trip-hop, ethno și pop.

Mara este o artistă cunoscută publicului și prin prisma diversele ei colaborări cu artiști precum Baba Novac, NSK, Nemos, Subcarpați, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob sau Zum.

VIDEO OFICIAL MARA - Toma

Trending