Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Mara a lansat clipul piesei "Toma" - VIDEOCLIP

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma". Acesta este o demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele.
Secvență din clipul Marei -

Secvență din clipul Marei - "Toma"

Fascinanta și carismatica solistă de nu-jazz Mara a făcut public noul ei videoclip la melodia "Toma"Acesta este o bună demonstrație a faptului că o cântăreață poate fi senzuală și provocatoare fără să apeleze la trucuri de ordin vestimentar menite să îi pună în evidență formele. Astfel, Mara a îmbrăcat pentru acest clip două ținute de culoare neagră, accesorizate cu câteva bijuterii, flirtând prin intermediul camerei video. Aceasta dansează într-o cameră cu oglinzi, fiind deosebit de expresivă și promovând mesajul piesei. Videoclipul este produs de către Kult Studio, regizat de Alex Gelehrter, iar partea de D.O.P a fost asigurată de către Ionuț Staicu.

Secvență din clipul Marei - "Toma"

Secvență din clipul Marei - "Toma"

"Toma" este o melodie care s-a bucurat de real succes la Radio Guerrilla, fiind în heavy-rotation multe săptămâni la rând. Despre acest single extras de pe albumul "In Love with Love", solista a mărturisit că piesa a pornit de la dorința ei de a fi o sursă de inspirație pentru toți cei din jur. La un moment dat, Mara a fost dezamăgită și a decis să supună la diverse provocări oamenii din jur, inclusiv pe omul iubit.

Materialul este o colaborare între Mara și Paul Ilea (membru Sensor și Kult Studio), fiind conceput ca o incursiune de ordin spiritual pe ritmuri de nu-jazz, trip-hop, ethno și pop.

Mara este o artistă cunoscută publicului și prin prisma diversele ei colaborări cu artiști precum Baba Novac, NSK, Nemos, Subcarpați, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob sau Zum.

VIDEO OFICIAL MARA - Toma

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica anunță ediția a doua a festivalului Orion Music + More

Americanii de la Metallica au anuțat că cea de-a doua ediție a festivalului Orion Music + More va avea loc...

Închide