Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Machine Head lucrează la viitorul album

Vești bune din tabăra americanilor de la Machine Head. Fanii nu vor mai aștepta patru ani, cum a fost în cazul ultimului album, trupa anunțând că a început lucrul la viitorul material discografic.

Publicat

pe

Machine Head
Machine Head

Vești bune din tabară americanilor de la Machine Head. Fanii nu vor mai aștepta patru ani, cum a fost în cazul ultimului album, trupa anunțând că a început lucrul la viitorul material discografic. Formația, care a concertat anul trecut la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City, nu a oferit mai multe informații despre acest disc, însă acestea vor fi date publicității pe măsura ce procesul de compoziție avansează.

Machine Head
Solistul și liderul trupei, Robb Flynn, a declarat:

"Săptămâna trecută am avut primul jam session dedicat noului album. Dave McClain (tobe), Phil Demmel (chitară) și cu mine ne-am întâlnit și am practicat toată ziua și pot spune că a fost o primă întâlnire foarte productivă. McClain a venit cu cinci riff-uri, Demmel și cu mine am dezvoltat câteva idei iar la sfârșit a ieșit ceva concret. Nu avem nicio piesă gata dar avem multe pasaje solide, foarte bune, la care vom lucra și mai mult. Ne-am simțit foarte bine și cred că este timpul să mergem mai departe și să oferim fanilor un produs de care să fim mândri. Cu siguranță și Adam Duce (bass) are multe să ne împărtășească iar viitorul este ca o poartă deschisă."

Ultimul album lansat de americani poartă numele "Unto the Locust" și a ieșit pe piață în luna septembrie 2011 sub egida Roadrunner Records. Discul a fost produs și mixat de Robb Flynn și a intrat direct pe locul 22 în topul Billboard 200.

La sfârșitul anului 2012 Machine Head a sărbătorit 18 ani de la apariția albumului de debut prin lansarea lui "Machine Fucking Head Live". Discul a fost înregistrat în timpul turneului mondial din 2011, când trupa a interpretat piese din întreaga discografie. Nu lipsesc clasicele "Aesthetics of Hate", "Locust", "Ten Ton Hammer", "This is the End", "Halo" sau celebrele "Old" și "Davidian".

Machine Head - Locust

Trending