Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Luna Amară se aude acustic la GuerriLIVE luni, 18 februarie

Seria concertelor GuerriLIVE Acoustic cu Bogdan Șerban continuă luni, 18 februarie, cu trupa Luna Amară. Programul rămâne cel obișnuit, respectiv de la 6 la 7 seara.

Urmărește-ne pe

Seria concertelor GuerriLIVE Acoustic cu Bogdan Șerban continuă luni, 18 februarie, cu trupa Luna Amară. Programul rămâne cel obișnuit, respectiv de la 6 la 7 seara.

poster_luna _amara_radio_guerrilla

LUNA AMARĂ este una dintre cele mai complexe şi mai controversate apariţii muzicale ale scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative, LUNA AMARĂ şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Trupa a început să cânte în 1999, însă abia în 2004 apare albumul de debut "Asfalt". În acelaşi an, trupa apare pe prima pagină a mai multor cotidiane naţionale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct la TVR1.

Al doilea album, Loc Lipsă (Roton/ R.U.L.), a beneficiat de cel mai lung turneu de cluburi din istoria rock-ului românesc, cu peste 35 de date pe parcursul a doar trei luni. În tot acest timp, LUNA AMARĂ s-a implicat activ în campania "Salvaţi Roşia Montană!", cei doi solişti au găsit timp să scrie şi poezie, iar Mihnea chiar să publice două cărţi, "No Future" şi "Mânia.Ro".

În 2009, trupa a lansat un nou album, Don’t let your dreams fall asleep, susţinut de un turneu de promovare în 18 oraşe.

În 2011, se lansează următorul album - "Pietre În Alb".

LUNA AMARĂ începe anul 2013 lucrând la un videoclip pentru piesa "Pietre în alb".

Componenţa trupei:

  • Nick Făgădar – voce, chitară;
  • Mihnea Blidariu – voce, trompetă, chitară;
  • Sorin Moraru – bass;
  • Răzvan Ristea – tobe;
  • Şerban Onţanu - chitară

Luna Amară - "Pietre în Alb"

Citește mai multe despre Luna AmarăNick Fagadar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Valentine's Day a trecut, dar a lăsat în urmă Praf În Ochi - "Pentru Tine" - VIDEOCLIP

Chiar dacă au luat o pauză din sfera muzicală românească, formația Praf În Ochi a rămas alături de fani. Cu...

Închide