Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Luna Amară pornește în turneul de prezentare a noului clip "Pietre in Alb" - VIDEOCLIP

Luna Amară pleacă într-un turneu de promovare a noului clip "Pietre în Alb". Vezi videoclipul și concertele anunțate.

Urmărește-ne pe

Luna Amară pleacă într-un turneu de promovare a noului videoclip realizat pentru piesa "Pietre în Alb", ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Seria specială de concerte, ce are loc în perioada martie - aprilie, include orașe precum Sibiu, Cluj, Timișoara și Brașov, mai multe date urmând să fie anunțate în curând.

Luna Amara

Luna Amara (Foto: www.facebook.com)

Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media. "Pietre în Alb", în regia lui Dorin Marcu, are la baza un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprimă vizual mesajul muzicii și al versurilor piesei. În plus, în rolul principal îl putem vedea pe actorul Ovidiu Ghiniță, tatăl solistului Mihnea Blidariu.

Ovidiu Ghiniță este actor al Teatrului Național din Arad. A jucat în filme ca "Cei care plătesc cu viața" (1991), "Caravana cinematografică" (2009), "Turnul din Pisa" (2002) sau "Un bulgăre de humă" (1989). A câștigat Premiul Galei UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2008 (rolul "Tatăl" în piesa "Vis. Toamnă" de Jon Fosse, regia Radu Afrim).

"Sunt foarte fericit și bucuros că am reușit, în sfârșit, să colaborez cu tata într-un proiect artistic. Eu sunt muzician, el e actor și aș fi regretat mult dacă nu ne-am fi întâlnit și în lumea artei. De altfel, și el este foarte bucuros de colaborare. Când i-am propus să apară în clip, a fost de acord imediat, fără rezerve. Pentru mine, e un actor de o expresivitate extraordinară. Poți să-l filmezi și când doar stă și tot iese ceva fain... Și pentru că acum a pășit el în lumea mea muzicală, sper din tot sufletul ca pe viitor să pășesc și eu în lumea lui și să colaborăm într-o piesă de teatru", a declarat Mihnea Blidariu.

Date turneu Luna Amară de prezentare a videoclipul "Pietre în Alb":

  • 7 martie - Sibiu, Oldies Pub
  • 9 martie - Cluj, Flying Circus Pub
  • 14 martie - Târgu Mureș, Jazz & Blues Club
  • 6 aprilie - București, Why?Not
  • 12 aprilie - Pitești, Club Hush
  • 13 aprilie - Buzău, Cafeneaua Artiștilor
  • 20 aprilie - Brașov, Rockstadt
  • 27 aprilie - Timișoara, Club DAOS

Luna Amară - "Pietre în Alb"

Citește mai multe despre Luna Amară
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tiamat a lansat clipul piesei "384" - VIDEOCLIP

După ce au confirmat pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, formația suedeză Tiamat a lansat un nou vidoclip intitulat "384"....

Închide