Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Luna Amară pornește în turneul de prezentare a noului clip "Pietre in Alb" - VIDEOCLIP

Luna Amară pleacă într-un turneu de promovare a noului clip "Pietre în Alb". Vezi videoclipul și concertele anunțate.

Publicat

pe

Luna Amară pleacă într-un turneu de promovare a noului videoclip realizat pentru piesa "Pietre în Alb", ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Seria specială de concerte, ce are loc în perioada martie - aprilie, include orașe precum Sibiu, Cluj, Timișoara și Brașov, mai multe date urmând să fie anunțate în curând.

Luna Amara

Luna Amara │ FOTO: www.facebook.com

Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media. "Pietre în Alb", în regia lui Dorin Marcu, are la baza un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprimă vizual mesajul muzicii și al versurilor piesei. În plus, în rolul principal îl putem vedea pe actorul Ovidiu Ghiniță, tatăl solistului Mihnea Blidariu.

Ovidiu Ghiniță este actor al Teatrului Național din Arad. A jucat în filme ca "Cei care plătesc cu viața" (1991), "Caravana cinematografică" (2009), "Turnul din Pisa" (2002) sau "Un bulgăre de humă" (1989). A câștigat Premiul Galei UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2008 (rolul "Tatăl" în piesa "Vis. Toamnă" de Jon Fosse, regia Radu Afrim).

"Sunt foarte fericit și bucuros că am reușit, în sfârșit, să colaborez cu tata într-un proiect artistic. Eu sunt muzician, el e actor și aș fi regretat mult dacă nu ne-am fi întâlnit și în lumea artei. De altfel, și el este foarte bucuros de colaborare. Când i-am propus să apară în clip, a fost de acord imediat, fără rezerve. Pentru mine, e un actor de o expresivitate extraordinară. Poți să-l filmezi și când doar stă și tot iese ceva fain... Și pentru că acum a pășit el în lumea mea muzicală, sper din tot sufletul ca pe viitor să pășesc și eu în lumea lui și să colaborăm într-o piesă de teatru", a declarat Mihnea Blidariu.

Date turneu Luna Amară de prezentare a videoclipul "Pietre în Alb":

  • 7 martie - Sibiu, Oldies Pub
  • 9 martie - Cluj, Flying Circus Pub
  • 14 martie - Târgu Mureș, Jazz & Blues Club
  • 6 aprilie - București, Why?Not
  • 12 aprilie - Pitești, Club Hush
  • 13 aprilie - Buzău, Cafeneaua Artiștilor
  • 20 aprilie - Brașov, Rockstadt
  • 27 aprilie - Timișoara, Club DAOS

Luna Amară - "Pietre în Alb"

Comentează

Trending