Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Luna Amară lansează videoclipul "Pietre în Alb" pe 23 februarie în Club Fabrica

Sâmbătă, 23 februarie, formația Luna Amară va concerta la București în Club Fabrica. Evenimentul va marca lansarea noului videoclip "Pietre în Alb".
Luna Amara

Luna Amara

Urmărește-ne pe

Sâmbătă seara, pe 23 februarie, de la ora 21:00, formația Luna Amară va concerta la București în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). În cadrul show-ului va avea loc în premieră proiecția celui mai nou videoclip al trupei, pentru piesa "Pietre în Alb", de pe albumul omonim. Mai multe detalii despre evenimentul de sâmbătă puteți afla din agendă.

Luna Amara

Luna Amară (Foto: www.facebook.com)

Filmările pentru clip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media. "Pietre în Alb", în regia lui Dorin Marcu, are la bază un concept original al grupului, fiind un videoclip de stare care exprimă vizual mesajul muzicii și al versurilor piesei. În plus, în rolul principal îl putem vedea pe actorul Ovidiu Ghiniță, tatăl solistului Mihnea Blidariu.

"A fost foarte fain să pot colabora, în sfârșit, din punct de vedere artistic cu tatăl meu. El fiind actor iar eu muzician, a fost o colaborare care a venit ceva mai greu - mă bucur că s-a întâmplat în cele din urmă", spune Mihnea.

După concertul de lansare, Luna Amară va purta videoclipul prin țară în cadrul unui turneu național, ale cărui date vor fi anunțate cât de curând.

Luna Amară este una dintre cele mai complexe și mai controversate apariții muzicale ale scenei rock românești din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranșante, cu un clip pe TV atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative, Luna Amară și-a format un public al său, un public care vrea să înțeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Luna Amară este compusă din:

  • Nick Făgădar: voce, chitară
  • Mihnea Blidariu: voce, trompetă, chitară
  • Sorin Moraru: bass
  • Răzvan Ristea: tobe
  • Șerban Onțanu: chitară

Luna Amară - "Pietre în Alb"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Luna Amară
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike & The Mechanics și James Walsh, în deschiderea concertului Sting - VIDEO

Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor) au fost invitați de Sting să cânte în deschiderea concertului său de...

Închide