Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lianne La Havas, autor și personaj în povești desprinse din versuri - VIDEOCLIP

Lianne La Havas a lansat videoclipurile "Gone" și "Elusive", două jumătăți ale unei singure povești spuse prin versuri. Aceasta are în palmares un Mercury Prize și premiul iTunes "Albumul anului 2012".

Publicat

pe

Secvență clip "Elusive" - Lianne La Havas
Secvență clip "Elusive" - Lianne La Havas

Lianne La Havas este un artist nou în industria muzicală, dar care s-a afirmat deja prin câștigarea unui Mercury Prize și a premiului "Albumul anului 2012" acordat de iTunes. Cu un start în forță și o promovare constantă în publicații precum "The Guardian" și "The Telegraph", Lianne a reușit să impresioneze atât publicul, cât și criticii. Cea mai nouă "cucerire" a artistei britanice este chiar regizorul celor două videoclipuri lansate zilele trecute. Carisma și abilitatea de a intra în pielea personajului imaginat prin versuri i-au câștigat admirația lui Colin Solal Cardo, acesta declarând că proiectul ambițios al celor două clipuri se datorează în mare parte personalității solistei. Scurtmetrajul împărțit în două videoclipuri - "Gone" și "Elusive" - poate fi urmărit mai jos. Despre povestea persoanei din spatele numelui Lianne La Havas puteți citi în JOINewArtist.

Secvență clip "Elusive" - Lianne La Havas

Secvență clip "Elusive" - Lianne La Havas

"Colaborez cu Lianne de mai bine de un an, dar realizarea acestui proiect mi-a dat sentimentul de noutate completă. Lianne este un povestitor înnăscut iar piesele sale au o calitate cinematografică autentică. În momentul în care le asculți ești cuprins de emoțiile transmise și începi să îți imaginezi scenarii, ca și cum ai urmări o colecție de filme scurte. Am simțit că este momentul să construim o lume pentru aceste melodii, să dăm viață acestor povești de iubire și să o lăsăm pe Lianne să intre în pielea personajelor pe care le creează prin muzica sa. Indiferent că vorbim despre o adolescentă care se îndrăgostește  pentru prima oară sau despre o femeie fatală cu inima frântă, forța expresivă este aceeași. Mă simt norocos pentru relația de încredere pe care o am cu Lianne, e ceva ce orice regizor trebuie să prețuiască pentru că e o conexiune rară și importantă. În definitv, acest tip de relație permite ca un proiect ambițios ca acesta să existe", a mărturisit Colin Solal Cardo.

Fără alte introduceri vă invităm să ascultați piesele, să vă imaginați personajele și să probați dacă Lianne La Havas își poate cuceri publicul de la prima audiție.

Lianne La Havas - "Elusive"

Lianne La Havas - "Gone"

Comentează

Trending