Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Liam Gallagher le spune fanilor că noul album Beady Eye merge bine cu drogurile - VIDEO

Liam Gallagher (ex-Oasis) a stat de vorbă cu un fan, căruia i-a povestit că noul album Beady Eye are un sound psihedelic, care va fi placul celor care consumă droguri.

Publicat

pe

Secvență clip Liam Gallagher stă de vorbă cu fan
Secvență clip Liam Gallagher stă de vorbă cu fan

Se pare că Liam Gallagher (ex-membru Oasis) este o persoană foarte drăguță, foarte simpatică, vorbăreață și sinceră. Cel puțin așa îl descrie un fan care s-a întâlnit cu el pe stradă și care a stat de vorbă cu artistul despre noul album Beady Eye și viitoarele concerte. Întreaga conversație a fost filmată și îl surprinde pe Liam spunând că noul material va fi pe placul celor care consumă droguri pentru că este un rock spațial.

Secvență clip Liam Gallagher stă de vorbă cu fan

Secvență clip Liam Gallagher stă de vorbă cu fan

Ryan Butterworth se plimba pe stradă cu prietenul său Elliot Cole, când l-au întâlnit pe Gallagher în fața unui pub din Brockenhurts (Anglia). Spre suprinderea lor, artistul a stat de vorbă cu ei, iar o parte din “interviu” a fost înregistrat și poate fi urmărit mai jos.

În prezent, Liam lucrează la noul album Beady Eye și este atât de încântat de material,încât nu a ezitat să vorbească despre el cu tinerii fani.

"Este rock 'n' roll, dar trimis în spațiu cosmic. Dacă consumi droguri, sigur o să-ți placă albumul. Este destul de psihedelic"Liam Gallagher

De asemeena, artistul a dezvăluit că formația va pleca într-un scurt turneu foarte curând și că va fi prezentă la o serie de festivaluri și evenimente, dar este exclusă o apariție la Reading Festival.

După postarea înregistrării cu Liam Gallagher, cei de la publicația NME l-au contact pe Ryan Butterworth pentru a afla mai multe amănunte despre întâlnirea cu artistul. Tânărul a declarat că Liam este una dintre cele mai drăguțe persoane pe care le-a întâlnit vreodată și că a fost un vis împlinit să stea de vorbă cu el întrucât este un mare fan al artistului.

"S-a simțit bine că l-am filmat – nu a menționat asta, dar zâmbea la cameră. Era foarte realist. Am stat de vorbă cu el în jur de vreo 2 ore. I-am pus foarte multe întrebări. La un moment dat mi-a spus că au terminat de mixat noul album, chiar într-un studio din apropiere", a mai povestit Butterworth pentru NME.

Liam Gallagher și ceilalți membrii de la Beady Eye au început să lucreze la cel de-al doilea disc la începutul anului trecut. Albumul este așteptat să apară în această vară, dar sperăm căvom auzi piese noi chiar mai devreme.

Liam Gallagher – interviu cu fanii

 

Comentează

Trending