Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Lavinia a lansat "I'm OK", o piesă în limba română - LYRIC VIDEO

Lavinia a revenit cu noul single, "I'm OK", cântat în limba română. Artista a simțit nevoia să împărtășească optimismul și bucuria cu fanii din România.
Lavinia -

Lavinia - "I'm OK" single

Lavinia revine cu un nou single, pregătit special pentru fanii din România. După melodiile "Honey Boy" și "Romanian Girl", artista a lansat "I'm OK", o piesă în limba română întrucât a simțit nevoia să împărtășească optimismul și bucuria cu ascultătorii de pe plaiurile mioritice. Noul cântec a fost compus de Mym Constantin și Mario Blue (Marius Nicula), iar Lavinia și-a pus amprenta pe textul piesei.

Lavinia - "I'm OK" single

Lavinia - "I'm OK" single

"I’m OK nu făcea parte din planul meu de promovare, dar m-am regăsit în textul și mesajul piesei. Am insistat către producătorii mei să o lansăm și spre bucuria mea, au fost de acord. Prin acest single vreau să transmit tuturor că niciodata nu este prea târziu să încerci ceva nou, ceva ce îți place, să nu vă fie frică de schimbare!", a declarat Lavinia.

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Însă, aceasta nu a uitat pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Împreună au avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)""Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt, "Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret". În prezent, artista lucrează la un nou material, "It's not a demo", anunțat să apară anul acesta.

Lavinia - "I’m OK"

Citește mai multe despre Lavinia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Helloween se pot întâlni personal cu membrii formației

Cei care își achiziționează bilet până pe 25 februarie pentru concertul Helloween intră automat la o extragere, 5 norocoși urmând...

Închide