Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lana Del Rey lucrează la un nou album - VIDEO

Cântăreaţa Lana Del Rey a înregistrat noi piese pentru un viitor material, care se anunţă unul spiritual, cinematic şi enigmatic.
Lana Del Rey

Lana Del Rey (foto: Zoo Magazine)

Cântăreaţa Lana Del Rey a înregistrat noi piese pentru un viitor material, care se anunţă unul spiritual, cinematic şi enigmatic. Aceasta a compus într-un studio din Santa Monica, alături de aceiaşi producători (Emile Haynie, Justin Parker şi Rick Nowels), care i-au fost alături şi pentru cele trei albume lansate deja - "Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant" din 2010, "Born to Die" din 2012 şi "Paradise" - de la finalul anului 2012.

Lana Del Rey

Lana Del Rey (Foto: Zoo Magazine)

Lana a dezvăluit că noul ei single se numeşte "Black Beauty" şi că se pregăteşte pentru a filma videoclipul acestuia.

De asemenea, talentata solistă a confirmat faptul că lucrează în prezent la piesele ce vor servi drept soundtrack-uri pentru filmul "The Great Gatsby". Pe coloana sonoră a peliculei regizată de australianul Baz Luhrmann, ce va fi lansată în luna mai, vor aparea şi melodii semnate de către Prince sau Jay-Z

Cel mai recent clip semnat Lana Del Rey este cel pentru piesa "Burning Desire", despre care v-am povestit deja aici, acesta depăşind în două săptămâni trei milioane de vizualizări.

Tânăra solistă a reuşit să devină în scurt timp un nume de referinţă pe plan internaţional, fiind o prezenţă ce se distinge prin timbrul distinct, delicateţea şi puterea pe care le emană atunci când interpretează melodii din genurile indie, pop, alternative, sadcore.

Mai jos, puteţi urmări un moment din cadrul emisiunii moderate de Langs de Leeuw din luna noiembrie a anului trecut, atunci când Lana a cântat live piesa "Ride":

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Luna Amară pornește în turneul de prezentare a noului clip "Pietre in Alb" - VIDEOCLIP

Luna Amară pleacă într-un turneu de promovare a noului clip "Pietre în Alb". Vezi videoclipul și concertele anunțate.

Închide