Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Surpriză neplăcută pentru fanii Lady Gaga, solista și-a anulat turneul mondial

Cântăreața americană cu origini italiene, Lady Gaga a fost nevoită să anuleze concertele rămase din turneul mondial "Born This Way Ball". Cauza este una de ordin medical, interpretata suferind de sinovită,... Continuare »
Lady Gaga_credits Universal Music Romania

Lady Gaga

Cântăreața americană cu origini italiene, Lady Gaga a fost nevoită să anuleze concertele rămase din turneul mondial "Born This Way Ball". Cauza este una de ordin medical, interpretata suferind de sinovită, o afecțiune a articulațiilor, motiv pentru care nu poate să mai meargă. Boala apare de regulă în urma unei luxații sau accidentări. Solista va fi supusă unei intervenții chirurgicale la șold și va avea nevoie de repaus total.

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012 (Foto: Emagic Romania www.facebook.com)

"Born This Way Ball" a inclus peste 200 de show-uri, astfel că solista a ocupat locul al şaselea în topul celor mai profitabile turnee de anul trecut, potrivit Billboard. Totodată, Forbes a plasat-o pe locul 4 între cele mai bine plătite cântărețe din 2012, cu încasări de 52 milioane de dolari. Potrivit site-ului oficial, Lady Gaga mai avea programate 20 de concerte în Statele Unite, până pe data de 20 martie, însă posesorii de bilete sunt nevoiți să-și recupereze banii dați.

Lady Gaga a stabilit două recorduri mondiale, înregistrând vânzari de peste 23 de milioane de albume și câștigând cinci premii Grammy. În această primăvară solista este așteptată cu un album nou, intitulat ”ARTPOP”.  Până atunci, haideți să ne amintim de una dintre cele mai de succes și profunde piese ale ei, "Speechless":

VIDEO LIVE: Lady Gaga - Speechless

Lady Gaga a concertat o singură dată în România, chiar în cadrul turneul recent anulat. Emagic ne-a adus-o la București în Piața Constituției pe data de 16 august 2012. Citește recenzia concertului Lady Gaga.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Vaya con Dios este sold-out, publicul primește o nouă reprezentație

Cu o lună înainte, concertul de adio Vaya Con Dios de la Sala Palatului este sold-out, iar la cererea publicului,...

Închide