Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z

Kylie Minogue s-a alăturat familiei Roc Nation. Casa de discuri înființată și deținută de Jay-Z are în catalogul său nume precum Rihanna, Timbaland și MIA.
Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

La început de 2013, Kylie Minogue a decis să intre în familia Roc Nation, casa de discuri înființată și deținută de Jay-Z. Însă, parteneriatul este exclusiv pentru serviciile de management, artista australiancă fiind în continuare în catalogul celor de la Parlophone. Minogue împarte acum același acoperiș cu Rihanna, Solange, M.I.A., Shakira, Timbaland și mulți alți artiști foarte cunoscuți. Cel mai probabil, schimbarea nu este întâmplătoare, fiind foarte posibil să auzim în 2013 noi compoziții din partea lui Minogue.

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation (Foto: rocnation.com)

"Vrem să-i urăm bun venit în familia Roc Nation cântăreței, compozitoarei, actriței și designer-ului Kylie Minogue. Cu o carieră de peste 25 de ani, Kylie a lansat 11 albume de studio, 2 CD-uri live, 8 DVD-uri cu concerte live, 1 dublu album best of și multiple pachete video. A lansat peste 50 de hit-uri în întreaga lume printre care se numără și "Come Into My World", premiată cu Grammy și a vândut peste 68 de milioane de albume la nivel internațional. Este inutil să mai spune că suntem foarte încântați să o avem pe Kylie în familia Roc", este mesajul publicat pe site-ul oficial Roc Nation.

Anul trecut Minogue a sărbătorit împlinirea a 25 de carieră muzicală. Aceasta a lansat o compilație cu cele mai cunoscute hit-uri și a plecat într-un scurt turneu, intitulat "Anti-Tour". Acesta s-a desfășurat în Regatul Unit și Australia, unde artista se bucură de cei mai mulți fani.

Tot în 2012 Minogue a înregistrat o serie de piese în celebrul studio Abbey Road și a lansat materialul "The Abbey Road Sessions". Discul a inclus și o piesă nouă, "Flower", pe care artista a promovat-o ca single și pentru care a filmat un videoclip. Minogue a compus melodia în timp ce urma tratamentul pentru cancer la sân, iar ulterior a declarat că piesa este dedicată copilului pe care îl va avea sau nu îl avea niciodată.

Kylie Minogue - "Slow" (The Abbey Road Sessions)

 

Citește mai multe despre Jay-ZKylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper începe turneul național "An Iron Tribute"

Trooper va pleca începând cu jumătatea lunii martie 2013 într-un nou turneu național ce poartă numele "An Iron Tribute". Pe...

Închide