Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z

Kylie Minogue s-a alăturat familiei Roc Nation. Casa de discuri înființată și deținută de Jay-Z are în catalogul său nume precum Rihanna, Timbaland și MIA.
Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

La început de 2013, Kylie Minogue a decis să intre în familia Roc Nation, casa de discuri înființată și deținută de Jay-Z. Însă, parteneriatul este exclusiv pentru serviciile de management, artista australiancă fiind în continuare în catalogul celor de la Parlophone. Minogue împarte acum același acoperiș cu Rihanna, Solange, M.I.A., Shakira, Timbaland și mulți alți artiști foarte cunoscuți. Cel mai probabil, schimbarea nu este întâmplătoare, fiind foarte posibil să auzim în 2013 noi compoziții din partea lui Minogue.

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation

Kylie Minogue a semnat cu Roc Nation (Foto: rocnation.com)

"Vrem să-i urăm bun venit în familia Roc Nation cântăreței, compozitoarei, actriței și designer-ului Kylie Minogue. Cu o carieră de peste 25 de ani, Kylie a lansat 11 albume de studio, 2 CD-uri live, 8 DVD-uri cu concerte live, 1 dublu album best of și multiple pachete video. A lansat peste 50 de hit-uri în întreaga lume printre care se numără și "Come Into My World", premiată cu Grammy și a vândut peste 68 de milioane de albume la nivel internațional. Este inutil să mai spune că suntem foarte încântați să o avem pe Kylie în familia Roc", este mesajul publicat pe site-ul oficial Roc Nation.

Anul trecut Minogue a sărbătorit împlinirea a 25 de carieră muzicală. Aceasta a lansat o compilație cu cele mai cunoscute hit-uri și a plecat într-un scurt turneu, intitulat "Anti-Tour". Acesta s-a desfășurat în Regatul Unit și Australia, unde artista se bucură de cei mai mulți fani.

Tot în 2012 Minogue a înregistrat o serie de piese în celebrul studio Abbey Road și a lansat materialul "The Abbey Road Sessions". Discul a inclus și o piesă nouă, "Flower", pe care artista a promovat-o ca single și pentru care a filmat un videoclip. Minogue a compus melodia în timp ce urma tratamentul pentru cancer la sân, iar ulterior a declarat că piesa este dedicată copilului pe care îl va avea sau nu îl avea niciodată.

Kylie Minogue - "Slow" (The Abbey Road Sessions)

 

Citește mai multe despre Jay-ZKylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper începe turneul național "An Iron Tribute"

Trooper va pleca începând cu jumătatea lunii martie 2013 într-un nou turneu național ce poartă numele "An Iron Tribute". Pe...

Închide