Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Kraftwerk este headliner la festivalul T In The Park 2013

Kraftwerk, una dintre trupele etalon ale muzicii electronice, este headliner la festivalul T In The Park. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 20, va avea loc în perioada 12 - 14 iulie 2013 în localitatea Balado din Scoția.
Kraftwerk

https://www.facebook.com/KraftwerkOfficial

Kraftwerk, una dintre trupele etalon ale muzicii electronice, este headliner la ediția din acest an a festivalului T In The Park. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 20, va avea loc în perioada 12 - 14 iulie 2013 în localitatea Balado din Scoția iar printre artiștii deja confirmați se numără The Killers, Rihanna, Mumford and Sons, Emeli Sande, The Script, Jake Bugg, Alt-J, Of Monsters and Men Two Door Cinema Club și Azealia Banks.

Prețul unui bilet abonament este de 184 fără campare și 194 cu campare iar cei interesați să participe trebuie să știe ca din 2006 festivalul este sold out. Biletele se pun în vânzare pe 22 februarie și se pot achiziționa de pe site-ul www.ticketmaster.co.uk.

Kraftwerk

Kraftwerk │ FOTO: www.facebook.com

T In The Park a luat ființă în 1994 ca un eveniment ce ținea doar două zile însă din anul 2007 acesta ține tot weekend-ul, cu posibilitatea de campare cu o zi înainte de festival, adică de joi. Festivalul dispune de 7 scene iar de-a lungul timpului acesta a găzduit artiști ca Oasis, Blur, Cypress Hill, Cancer Bats, The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Manic Street Preachers, Alanis Morissette, The Prodigy, Kylie Minogue, Radiohead, Pulp, The Foo Fighters, Beck, R.E.M, The Killers, Nick Cave and The Bad Seeds, No Doubt, Stereophonics, The Verve, Rage Against the Machine, Kings of Leon, Amy Winehouse, Arctic Monkeys, Snow Patrol, etc.

Kraftwerk este o trupă originală din Dusseldorf, Germania ce a luat naştere în 1970 la iniţiativa lui Florian Schneider și a lui Ralf Hutter. Formaţia a adus importante contribuții la dezvoltarea muzicii electronice, muzica sa fiind considerată bază de temelie pentru numeroase formații aflate la început de drum, mulți comparând influența Kraftwerk cu cea a celor de la The Beatles. Imnul ediției 2003 al Turului Franței a fost realizat de Kraftwerk. Cu o carieră de peste 40 de ani, formaţia a lansat 10 albume de studio şi şi-a pus amprenta pe mai toate genurile muzicale în perioada anilor '70 - '80.

Kraftwerk - "The Robots"

Citește mai multe despre Kraftwerk
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ALTERNOSFERA lansează single-ul "Singurătate" de pe noul disc EPIZODIA - AUDIO

ALTERNOSFERA a lansat Singurătate - primul single de pe cel de-al doilea disc așteptat în luna 3, ziua 14, potrivit...

Închide