Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kamelia și Doc Slim au realizat remix-ul "Break It Down" - AUDIO

Kamelia, una dintre tinerele artiste autohtone ce abordează genul R&B, l-a invitat pe Doc Slim să realizeze împreună remixul melodiei "Break It Down".

Publicat

pe

Kamelia feat Doc Slim - "Break It Down" Remix
Kamelia feat Doc Slim - "Break It Down" Remix

Kamelia, una dintre tinerele artiste autohtone ce abordează genul R&B, l-a invitat pe Doc Slim să realizeze împreună remixul melodiei "Break It Down". Cântecul a fost inițial lansat în luna noiembrie, cu ocazia aniversării a 100.000 de fani pe pagina de Facebook a artistei. Doc Slim, unul dintre cei mai promițători debutanți în muzica românească din 2012, a fost extrem de încântat să colaboreze cu George Hora și Kamelia, iar rezultatul îl puteți asculta mai jos.

Kamelia feat Doc Slim - "Break It Down" Remix

Kamelia feat Doc Slim - "Break It Down" Remix

"Când am lansat piesa "Break It Down", DOC a fost foarte entuziasmat și s-a îndrăgostit pe loc de "beat-ul" ei. Spunea că este mai "aproape de sufletul lui" Astfel, când m-am gândit la un remix pentru piesă am știut că DOC Slim va fi cel mai potrivit pentru asta. De la idee până la realizare timpul a fost scurt, deoarece atmosfera din studio a fost foarte creativă și relaxată", a mărturisit Kamelia.

Primul single al lui Doc Slim se intitulează "Move Your Body" și a apărut în noiembrie anul trecut. Artistul este hotărât să aducă un suflu nou muzicii R&B din România, motiv pentru care pregătește noi proiecte. Având în vedere conexiunea muzicală care s-a creat între Doc Slim și Kamelia, cu siguranță "Break It Down" reprezintă începutul unor serii de colaborări.

"A fost unul dintre cele mai înalte niveluri de profesionalism pe care le-am văzut în industrie. Experiența a fost pe cât de intensă, pe atât de relaxantă. Kamelia şi George Hora m-au inspirat să devin un "eu" mai bun", a declarat artistul.

În vârstă de 26 de ani, Kamelia a înregistrat primul album împreună cu George Hora când avea doar 15 ani. De-a lungul timpului a colaborat cu numeroși artiști, dar piesele cu Puya, "VIP" și "Change" sunt cele care s-au bucurat de cel mai mare succes.

Kamelia feat Doc Slim - "Break It Down" Remix

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wT4n5czcBpw]
Comentează

Trending