Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mini golf și shot-uri de tequila cu Justin Timberlake în direct la Jonathan Ross Show - VIDEO

Jonathan Ross l-a avut invitat în emisiune pe Justin Timberlake, pe care l-a provocat la shot-uri de tequila și un joc de mini golf.

Publicat

pe

Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake sa dea shot-uri de tequila în timpul emisiunii
Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake sa dea shot-uri de tequila în timpul emisiunii

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Justin Timberlake a călătorit în Marea Britanie, pentru a participa la emisiunea lui Jonathan Ross. Pentru că prezența unui invitat ca Timberlake nu putea trece neobservată, Jonathan Ross i-a pregătit artistului o surpriză inedită ce a implicat tequila și mini golf, în direct, la televizor.

Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake sa dea shot-uri de tequila în timpul emisiunii

Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake sa dea shot-uri de tequila în timpul emisiunii

Când toată lumea credea că Timberlake a renunțat la muzică în favoarea cinematografiei, a revenit cu un album nou și tot pachetul de promovare. După o pauză de 6-7 ani, acesta a lansat single-ul "Suit & Tie" feat. Jay-Z, care se bucură și de un videoclip alb-negru. Întoarcerea în muzică a lui Timberlake nu putea avea loc într-un moment mai bun, chiar înaintea decernărilor Premiilor Grammy și BRIT, unde a fost, evident invitat să cânte.

În cadrul interviului, Jonathan Ross i-a amintit artistului de începutul carierei sale și primul job pe care l-a avut la vârsta de 10 ani. Timberlake a intrat atunci în echipa emisiuni TV Mickey Mouse Club din care au mai făcut parte Britney Spears, Cristina Aguilera și actorul Ryan Gosling, care a locuit o perioadă cu artistul.

Ross a vorbit cu Timberlake despre căsătorie și filmele în care a jucat, despre achiziționarea unei părți considerabile din MySpace, iar la final a ajuns la cursurile de golf pe care artistul le urmează și la compania de tequila pe care o deține. Dacă până atunci emisiunea părea că are un curs obișnuit, Ross a schimbat soarta serii într-o secundă.

Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake la un joc de mini golf în timpul emisiunii

Jonathan Ross l-a provocat pe Justin Timberlake la un joc de mini golf în timpul emisiunii

Acesta a improvizat un mini golf în studioul emisiunii (care nu poate fi descris în cuvinte, ci trebuie vizualizat în înregistrarea de mai jos) și a scos o sticlă cu brand-ul de tequila al lui Timberlake. Acum abia a început adevărata emisiune, căci, spre surprinderea cântărețului, moderatorul britanic l-a provocat la nu mai puțin de 5 shot-uri de tequila în direct, în timpul emisiunii, fără sare și lămâie. Glumele care au rezultat au fost pur și simplu ilare, publicul prezent pe platou fiind într-un râs continuu.

Justin Timberlake la Jonathan Ross Show

[youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=vL9njUfFkUI]
Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending