Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Jessie Ware - cover reușit după Rihanna - VIDEO

Invitata de pe 14 februarie 2013 a sesiunii de concerte Live Lounge de la BBC Radio 1 a fost britanica Jessie Ware, prilej bun pentru ca aceasta să interpreteze o... Continuare »

Jessie Ware

Invitata de pe 14 februarie 2013 a sesiunii de concerte Live Lounge de la BBC Radio 1 a fost britanica Jessie Ware, prilej bun pentru ca aceasta să interpreteze o piesă cunoscută în maniera sa.  Cântăreață a cântat piesa "Diamonds" din repertoriul Rihannei. Jessie a mărturisit că melodia pop se numără printre cântecele ei favorite din ultima perioadă.

Jessie Ware

Jessie Ware (Foto: www.facebook.com)

Jessie a oferit o nouă abordare a partiturii muzicale, cântând tandru, momentul putând fi asemănat cu un monolog sufletesc. Despre Jessie Ware și ascensiunea ei pe piața muzicală puteți citi într-un material recent din JOINewArtist, care dezvăluie aspectele importante din viața ei artistică și personală. Tânăra solistă a ajuns în București anul trecut în cadrul unei petreceri TM LIVE de la Romexpo.

VIDEO LIVE:  JESSIE WARE - Diamonds

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=32WUE7gssqM&w=600]

Citește mai multe despre Jessie WareRihanna
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub a dus hardcore-ul moldovenesc în mall - VEZI FOTO

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși,...

Închide