Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Jessie Ware - cover reușit după Rihanna - VIDEO

Invitata de pe 14 februarie 2013 a sesiunii de concerte Live Lounge de la BBC Radio 1 a fost britanica Jessie Ware, prilej bun pentru ca aceasta să interpreteze o... Continuare »

Jessie Ware

Urmărește-ne pe

Invitata de pe 14 februarie 2013 a sesiunii de concerte Live Lounge de la BBC Radio 1 a fost britanica Jessie Ware, prilej bun pentru ca aceasta să interpreteze o piesă cunoscută în maniera sa.  Cântăreață a cântat piesa "Diamonds" din repertoriul Rihannei. Jessie a mărturisit că melodia pop se numără printre cântecele ei favorite din ultima perioadă.

Jessie Ware

Jessie Ware (Foto: www.facebook.com)

Jessie a oferit o nouă abordare a partiturii muzicale, cântând tandru, momentul putând fi asemănat cu un monolog sufletesc. Despre Jessie Ware și ascensiunea ei pe piața muzicală puteți citi într-un material recent din JOINewArtist, care dezvăluie aspectele importante din viața ei artistică și personală. Tânăra solistă a ajuns în București anul trecut în cadrul unei petreceri TM LIVE de la Romexpo.

VIDEO LIVE:  JESSIE WARE - Diamonds

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=32WUE7gssqM&w=600]

Citește mai multe despre Jessie WareRihanna
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub a dus hardcore-ul moldovenesc în mall - VEZI FOTO

Moldovenii de la Zdob și Zdub au petrecut seara de Valentine’s Day în compania a peste 1000 de fani afectuoși,...

Închide