Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Trupa Hurts a lansat clipul piesei "Miracle" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip HURTS pentru melodia Miracle. Single-ul a fost lansat pe 4 ianuarie și prevestește albumul EXILE.

Publicat

pe

Secventa din videoclipul Miracle (Hurts)
Secventa din videoclipul Miracle (Hurts)

Hurts, duo-ul de synthpop și new wave, care ne-a vizitat deja în concerte de două ori, în 2011 și în 2012, nu se dezminte nici de această dată. Despre noul single "Miracle" v-am vorbit deja, însă trebuie remarcat și noul videoclip realizat pentru piesă.

Secventa din videoclipul Miracle (Hurts)

Secventa din videoclipul Miracle (Hurts)

Producția video are intensitate și emană multă forță, în cele mai multe cadre apărând pasajele coregrafice ale unor tinere. Este de fapt o ilustrare a suferinței umane, a decăderii în diferite patimi, a luptei dată de suflet pentru a se mântui. Această bătălie este una cu întunericul, cu tenebrele, pentru ca salvarea să fie ilustrată prin apariția unui înger, deci prin lumină. (dorința unui miracol exprimată prin versurile: “But I hope I pray and I will fight/ cause I'm looking for a miracle.” ) Probabil că mulți fani nu se așteptau la un asemenea clip, însă maturitatea artistică este mult mai bine evidențiată astfel.

Hurts

Hurts │ FOTO: www.facebook.com

Anul acesta, pe 11 martie, ei urmează să lanseze cel de-al doilea disc, “Exile”. Single-ul "Miracle" a avut premiera pe 4 ianuarie la BBC Radio 1. Solistul Theo Hutchcraft a declarat că albumul va fi mult mai intens și va explora partea întunecată a muzicii Hurts. Procesul de creație a fost o experiență grea și extremă, însă rezultatul este, după părerea sa, cu adevărat unic și special.

Piesele incluse pe album sunt:

  1. Exile
  2. Miracle
  3. Sandman
  4. Blind
  5. Only You
  6. The Road
  7. Cupid
  8. Mercy
  9. The Crow
  10. Somebody To Die For
  11. The Rope
  12. Help

VIDEO: Hurts - Miracle

Trending