Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Horia Brenciu pleacă în turneul național "Fac ce-mi spune inima!"

Horia Brenciu pleacă într-un nou turneu național în perioada martie - aprilie. Intitulat "Fac ce-mi spune inima", acesta anunță suprize și invitați speciali.
Horia Brenciu

Horia Brenciu a început 2013 în forță, anunțând încă din decembrie anul trecut 2 spectacole la Sala Palatului, pe 27 și 28 martie. Între timp, datorită cererii de bilete, artistul a adăugat un nou concert la Sala Palatului pentru data de 29 martie și a dezvăluit toate detalii despre noul turneu național intitulat "Fac ce-mi spune inima!", în cadrul căruia lansează noul album "40".

"Martie va fi o lună specială pentru noi și sper din toataă inima și pentru cei care vor veni la spectacolele noastre! "FAC CE-MI SPUNE INIMA" ediția 2013 este un show total nou și trăznit pentru oameni frumoși și plini de viață, așa ca voi! Greșesc, cumva? :-)" - mesaj postat de artist pe Facebook.

Horia Brenciu, Sala Palatului, 29 noiembrie 2012

Horia Brenciu, Sala Palatului, 29 noiembrie 2012

Horia Brenciu va pleca la drum alături de orchestra sa, HB Orchestra, și va ajunge în nu mai puțin de 14 locații din țară. Deasemenea, artistul va trece Prutul și va încânta și fanii din Chișinău, Republica Moldova cu spectacolul inedit, pregătit cu mare grijă pentru fiecare oraș în parte. Deși numele turneului coincide cu cel de anul trecut, prestația va fi foarte diferită și plină de suprize și de invitați, printre care se numără foști concurenți din emisiunea Vocea României, precum Julie Mayaya sau Maria Cojocaru. Toate spectacolele sunt programate să înceapă de la ora 20:00, iar tichetele sunt disponibile la casele de bilete ale sălilor de spectacol și pe Eventim.ro. În plus, turneul național va beneficia și de un documentar special, realizat de HB Media Entertainment.

"Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, "Fac ce-mi spune inima", se păstrează, în rest, invitații, vestimentația, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporție de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat!  Ce-ar fi spectacolul fără puțină emoție, nu-i așa?  Sincer, abia aștept să vă văd! Voi, cum vă simtiți, v-ați pregătit vocile? :-)" - mesaj postat de artist pe Facebook

Date turneu Horia Brenciu - "Fac ce-mi spune inima!" 2013:

 • 4 martie - Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 5 martie - Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 6 martie - Bacău, Teatrul de Vară
 • 11 martie - Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 12 martie - Galați, Sala Sporturilor
 • 3 aprilie - Deva, Centrul Cultural Drăgan Muntean
 • 4 aprilie - Craiova, Casa de Cultură a Studenților
 • 8 aprilie - Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 9 aprilie - Piatra Neamț, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 10 aprilie - Brașov, Sala Sporturilor
 • 15 aprilie - Cluj, Casa de Cultură a Studenților
 • 16 aprilie - Oradea, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 17 aprilie - Timișoara, Filarmonica Banatului
 • 21 aprilie - Iași, Casa de Cultură a Sindicatelor
 • 23 aprilie - Chișinău, Palatul Național

Recent, Horia Brenciu a înregistrat un single nou în colaborare cu Julie Mayaya, pentru care a lansat și un lyric video. Piesa se intitulează "Kiss On The Lips" și este deja inclusă în playlisturile radiourilor din România, fiind foarte bine primită de public. Compoziția și textul sunt semnate de Cristian Crețu și Andreea Miclici.

Horia Brenciu și Julie Mayaya - "Kiss On The Lips" Lyric Video

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa URMA celebrează 10 ani de activitate - VIDEO

URMA, a fost inițiată ca un proiect de muzică alternativă de către Mani Gutău. Aniversarea celor 10 ani de existență...

Închide