Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Gamma Ray lansează un nou EP, "Master Of Confusion"

Gamma Ray va lansa pe 15 martie un nou EP intitulat "Master Of Confusion". Trupa va concerta pe 15 martie la București alaturi de Helloween.
Gamma Ray

Gamma Ray

Urmărește-ne pe

Power metaliștii de la Gamma Ray vor lansa pe 15 martie un nou EP intitulat "Master Of Confusion". Materialul prefațează apariția noului album, al cărui nume nu a fost dat publicității, dar va ieși pe piața în prima jumătate din acest an. "Master Of Confusion" conține 10 piese din care două sunt compoziții noi, două coveruri după Holocaust și Sweet și șase melodii înregistrate în concert.

Și dacă am vorbit de înregistrări în concert reamintim ca Gamma Ray este invitata trupei Helloween în turneul Hellish Rock Part II care va ajunge și în România pe 16 martie la Arenele Romane din București.

Gamma Ray

Gamma Ray (Foto: www.metal-trails.com)

Biletele se comercializează în rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet este de 97 de lei, urmând ca în ziua concertului cele rămase să se vândă cu 110 lei. Numărul total de tichete puse în vânzare este de 1500.

Trupa a lansat în luna noiembrie 2012 DVD-ul "Skeletons & Majesties Live" care conține înregistrarea concertului din 27 aprilie 2011 de la Z7 din Pratteln, Elvetia. Ultimul album de studio, cel de-al 10-lea din discografie, poartă numele "To the Metal!" și a fost lansat în anul 2010. Gamma Ray a fost înființată în 1988 de Kai Hansen după ce acesta a părăsit formația Helloween fără un motiv anume.

Gamma Ray - "Time To Break Free" (feat. Michael Kiske)

Tracklist "Master Of Confusion"

  • Empire Of The Undead (compoziție nouă)
  • Master Of Confusion Day (compoziție nouă)
  • Death Or Glory (Cover Holocaust)
  • Lost Angels (Cover Sweet)
  • The Spirit (Live in Bochum)
  • Wings Of Destiny (Live in Bochum)
  • Gamma Ray (Live in Bochum)
  • Farewell (Live in Bochum)
  • Time To Break Free (Live in Bochum)
  • Insurrection (Live in Bochum)

Citește mai multe despre Gamma RayHelloween
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen a înregistrat un album de muzică country

Prezent la ediția cu numărul 55 a premiilor Grammy 2013, unde a primit premiul "Person of The Year", Bruce Springsteen...

Închide