Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Friction confirmat pentru B'ESTFEST Summer Camp 2013

Confirmările artiștilor pentru ediția 2013 de B’ESTFEST Summer Camp 2013 continuă, Friction fiind cel mai recent nume adăugat pe afișul festivalului. B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari.
DJ Friction

DJ Friction

Urmărește-ne pe

Confirmările artiștilor pentru ediția 2013 de B’ESTFEST Summer Camp 2013 continuă, Friction fiind cel mai recent nume adăugat pe afișul festivalului. B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

DJ Friction

DJ Friction

DJ-ul de origine britanică Friction, pe numele sau real Ed Keeley, a devenit de-a lungul celor aproape 15 de ani de cariera unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei drum and bass. A debutat în 1998 cu single-ul "Critical Mass", atragand rapid atentia caselor de discuri. Incepand cu anii 2000, cariera sa a evoluat extrem de rapid, Friction transformandu-se dintr-un DJ intr-un producator respectabil, premiat in repetate randuri in cadrul galelor Drum and Bass Awards, fiind totodată prezent în Drum and Bass Hall of Fame, inca din 2011. Un an mai tarziu, in 2012, Friction a lansat "Led Astray", single ce s-a bucurat de un foarte mare succes, aflandu-se pe prima pozitie a topului de pe BBC - Radio 1 timp de 6 saptamani.

Descris de Pete Tong drept unul dintre „greii” industriei muzicale de profil, Friction s-a aflat de-a lungul timpului in line-up-ul unor festivaluri precum Tommorowland, Exit, Dour sau Pukklepop, urmând ca anul acesta să vină pentru prima dată și la B'ESTFEST Summer Camp 2013.

Friction - Led Astray

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna promovează intens noul album "Party Never Ends" - 6 clipuri lansate și 3 piese noi - VIDEOCLIP

Cu puțin timp înainte de apariția noului album "Party Never Ends", Inna lansează 6 clipuri online, dintre care 3 sunt...

Închide