Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Formația Plastik Charm a lansat primul clip din carieră - Human Emotion VIDEO

Plastik Charm a lansat clipul piesei “Human Emotion”, iar în acesta apare actrița Dorotheea Petre.

Publicat

pe

Formația Plastik Charm
Formația Plastik Charm │ FOTO: www.facebook.com

Seara trecută, în True Club din București a avut loc lansarea oficială a single-ului și videoclipului “Human Emotion” din repertoriul trupei Plastik Charm. Piesa a fost mixată și masterizată de către Adam Whittaker (SpaceRay Music), iar regia clipului este semnată de Dorel Mihăilă. Videoclipul a beneficiat de prezența actriței Dorotheea Petre, iar filmările s-au desfășurat în mai multe locații din București și în The Silver Church Club.

Dorotheea Petre - secvență din videoclipul "Human Emotion"

Dorotheea Petre - secvență din videoclipul "Human Emotion"

Actrița Dorotheea Petre a câștigat premiul pentru cel mai bun rol feminin la secțiunea "Un Certain Regard" a Festivalului de la Cannes din anul 2006, pentru rolul din filmul lui Cătălin Mitulescu "Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii" și a fost investită în țară cu Distincția Meritul Cultural în Grad de Cavaler.

Formația Plastik Charm

Plastik Charm este o trupă electro-rock, care deține în componență patru muzicieni: Ioan Nacu (chitară electrică şi voce), Mike Dragomir (chitară bass), Daniel Iudean (tobe, percuţie, backing vocals) şi Adrian Klein(sound design). Formația a pătruns pe piața muzicală în 2009 cu un stil nou, propriu, sound-ul de bază fiind o “mixtură foarte bine dozată de rock alternativ, pop și electronic”.

Trupa a câștigat premii la “Global Battle of the Bands”, edițiile 2010 și 2011 și a susținut concerte în deschiderea unor nume precum Madame Hooligan, Les Elephants Bizarres, Antarctica, Manfellow, Unifero, Vunk.

VIDEO OFICIAL: PLASTIK CHARM - Human Emotion

Trending