Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fanii Sabaton se pot întâlni personal cu membrii formației

Sabaton va concerta la Turbohalle pe 19 martie, rockerii fiind stimulați să-și cumpere bilete până pe 15 februarie, 10 norocoși urmând să întâlnească trupa.

Publicat

pe

Sabaton
Sabaton

Tot mai mulți promoteri apelează la această strategie bine primită de fanii trupelor rock ce ajung să concerteze în România. Sabaton va concerta la Turbohalle pe 19 martie 2013, iar rockerii sunt stimulați să-și cumpere bilete până pe 15 februarie, 10 norocoși urmând să întâlnească trupa. Concertul a înregistrat vânzări foarte bune, 600 de bilete epuizându-se în aproximativ 3 luni, fapt ce a determinat Promusic Events să schimbe locația inițială. La Turbohalle lângă Metrou Păcii vor putea intra 1200 de oameni, prin urmare concertul trece deja în liga celor mari.

SABATON in 2012

SABATON in 2012

Concret, 10 pass-uri speciale vor fi trase la sorți dintre biletele vândute până la data de 15 februarie. Cei 10 posesori vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune meet & greet cu formația Sabaton. Lista va fi anunțată pe 17 februarie 2013, iar InfoMusic vă va ține la curent. Biletele costă 68 de lei și pot fi achiziționate de pe Eventim.

Suedezii de la Sabaton se află în turneul european "Swedish Empire", promovându-și discul "Carolus Rex", lansat anul trecut în luna mai la Nuclear Blast. Pe 19 martie, trupa va fi însoțită în concertul de la București de formațiile Eluveitie din Elveția și Wisdom din Ungaria.

Lyric Video: SABATON - A Lifetime Of War

Trending