Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fanii Helloween se pot întâlni personal cu membrii formației

Cei care își achiziționează bilet până pe 25 februarie pentru concertul Helloween intră automat la o extragere, 5 norocoși urmând să întâlnească cu trupa germană.

Publicat

pe

Helloween
Helloween │ FOTO: www.facebook.com

Cei care își achiziționează bilet până pe 25 februarie pentru concertul Helloween intră automat la o extragere, 5 norocoși urmând să se întâlnească cu trupa germană. Evenimentul va avea loc pe 16 martie la Arenele Romane din București și este organizat de Promusic Events.

Helloween

Helloween │ FOTO: www.facebook.com

Cei care au deja bilet intră automat în această extragere iar pe 27 februarie vor fi anunțați câștigătorii care vor participa la meet & greet cu Helloween. Trupa va fi însoțită în turneul european "Hellish Rock Part II" de germanii de la Gamma Ray și formația Shadowside.

Biletele se comercializează din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas) și online pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet este de 97 de lei, urmând ca în ziua concertului cele rămase să se vândă cu 110 lei. Numărul total de tichete puse în vânzare este de 1500.

Helloween își va promova la București ultimul album de studio, cel de-al 14-lea din discografie, care a fost lansat pe 18 ianuarie 2013. Discul este produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall și Saxon. Artwork-ul a fost realizat de Martin Hausler, care a mai colaborat cu trupe la albumele "7 Sinners" și "Gambling With The Devil".

Helloween – "Nabataea"

Comentează

Trending