Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2013 - Selecția națională - A doua semifinală - VIDEO

A doua semifinala pentru Selectia Nationala Eurovision a prezentat restul de 16 melodii calificate. Doar 6 merg mai departe in finala Eurovision Romania. Asculta toate piesele.

Publicat

pe

Narcis Iustin Ianău în semifinala Eurovision 2013 Romania
Narcis Iustin Ianău în semifinala Eurovision 2013 Romania

După ce sâmbătă seara s-au aflat primii 6 finaliști în cursa pentru desemnarea melodiei ce va reprezenta România la Eurovision 2013, TVR organizează duminică, 24 februarie, cea de-a doua semifinală. Și de această dată, pe scenă vor urca foști concurenți de la emisiunile-concurs precum X Factor, Vocea României și Românii au talent. Astfel, Andrei Leonte - câștigătorul primului sezon X Factor România,  Alin Văduva - finalist în aceeași competiție, Narcis Iustin Ianău - finalist în primul sezon Românii au talent, Claudiu Mirea de la Vocea României se vor întâlni în Camera Verde cu voci deja consacrate precum Elena Cârstea Muttart sau Cristina Haios (ex- Impact) care participă alături de trupa ABCD. Un nume cu rezonanță internațională, Renee Santana (fiind nepoata celebrului chitarist) participă în Selecția Națională Eurovision cu piesa "What is love" compusă de Mihai Alexandru.

UPDATE: Vezi finalistele Eurovision 2013 România

Renee Santana în semifinala Eurovision 2013 Romania

Renee Santana în semifinala Eurovision 2013 Romania

Membrii juriului sunt George Natzis, Alexandra Cepraga, Eduard Cârcotă, Crina Mardare, Andrei Tudor, Dana Dorian, Mihai Ogășanu. Notele lor vor avea aceeași pondere ca și rezultatele votului publicului. Fiecare spectator poate vota mai multe piese, dar de maxim 11 ori de pe același număr de telefon (prin apel sau sms) într-un interval de 30 de minute după evoluțiile concurenților.

Câștigătorii celei de-a doua semifinale Eurovision 2013

  • Narcis Iustin Ianău - Seven
  • Elena Cârstea Muttart - Spinning
  • Ovidiu Anton - Run away with me
  • Cristian Prăjescu - The best thing in life is to love
  • Al Mike feat. Renee Santana - What is love
  • Andrei Leonte - Paralyzed
Narcis Iustin Ianău în semifinala Eurovision 2013 Romania

Narcis Iustin Ianău în semifinala Eurovision 2013 Romania

Telespectatorii au votat masiv pentru Narcis Iustin Ianău, Cristian Prăjescu, The Zuralia Orchestra și Phaser.  Ultimele două piese nu s-au bucurat de aceeași apreciere din partea juriului, fapt ce le-a scos din lista primelor 6. Numărul de voturi poate fi estimat în jurul a 20.000 de apeluri și SMS-uri.

Piesele din cea de-a doua semifinală Eurovision 2013 - România

1. Ovidiu Anton - Run away with me

Ovidiu Anton a cântat fix de ziua lui de naștere în cea de-a doua semifinală Eurovision. Chiar dacă nu va câștiga concursul, solistul a fost serbat alături de prieteni în Camera Verde.

2. Leticia - We are one

3. Mosquito - Feel the same

4. Alin Văduva - Storyline

5. Al Mike feat. Renee Santana - What is love

Mihai Alexandru intră în concurs cu o nouă melodie.

6. Diana Matei - Ma Ma He

7. 9 Gardens - All for naught

8. The Zuralia Orchestra - Sukar Transylvania

9. ABCD - Final de război

Cristina Haios (fosta solistă Impact) a participat cu noua trupă ABCD. Piesa "Final de război" este compusă de Cristina și Gabriel Maga, fiind una dintre cele mai bine primite de publicul online atent la desfășurarea celei de-a doua semifinale.

10. Elena Cârstea Muttart - Spinning

Probabil mai mult de jumătate din telespectatorii rămași pe TVR1, o așteptau pe Elena Cârstea. Cântăreața a scris melodia împreună cu Cristian Faur. Ea a fost convinsă de fiica cea mare să participe la Eurovision. Întoarsă din America, Elena Cârstea dorește să revină mai des în țară, unde se simte fericită printre prieteni. Melodia "Spinning" are șanse să ajungă în finală.

11. Narcis Iustin Ianău - Seven

12. Claudiu Mirea - I feel so high

13. Andrei Leonte - Paralyzed

14. Cristian Prăjescu - The best thing in life is to love

15. Jul - Wake me up

16. Phaser - Pur toi et pour moi

Trending