Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Enter Shikari va concerta la B'ESTFEST Summer Camp 2013

B'ESTFEST Summer Camp aduce o noua premiera pe scena festivalului, de aceasta data fiind vorba de Enter Shikari, celebra trupa de post-hardcore de origine britanica. B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.
Enter Shikari

Enter Shikari

B'ESTFEST Summer Camp 2013 aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de aceasta data fiind vorba de Enter Shikari, celebra trupă de post-hardcore de origine britanică.  B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Enter Shikari

Enter Shikari

Originara din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 10 ani, având la baza un stil muzical aparte ce combină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. "Take to the Skies", primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, "Common Dreads", care a intrat înca din prima săptămanâ în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

A urmat "A Flash Flood of Colour", lansat în luna ianuarie a anului trecut, un alt succes incontestabil, acesta ocupând prima poziție în același UK Album Chart, fiind totodată premiat de Association of Independent Music cu titlul de Album of the Year. Viziunea trupei asupra vieții este proiectată în muzica lor, aceasta ajungând să influențeze oameni din întreaga lume. Întregul material discografic se vrea a fi un album despre comunitate, despre prietenie, despre hotărâre și respect, încercând să înglobeze întreaga lor viziune în cadrul celor 11 piese pline de adrenalină. Primul single intitulat “Sssnakepit” este un amestec inedit de drum and bass old school și riffuri tulburătoare de disortopunk, fiind extrem de bine primit de publicul larg.

Rou Reynolds, solistul trupei, a declarat:

"Noi suntem generația care va schimba lumea. Avem mai multă putere decât orice altă generație dinaintea noastră. Avem puterea de a alege dacă vom continua în această formă sau dacă vom distruge totul. Suntem deja martorii colapsului uman și am ajuns în acel punct în care trebuie să înceapă schimbarea. În caz contrar, ajungem la sfârșitul lumii în forma sa actuală".

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promoveaza, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Enter Shikari - Destabilise

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale, abonamentele pe 3 zile putând fi achiziționate de pe MyTicket.ro la doar 150 RON. Bilete de o zi vor deveni disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Citește mai multe despre Enter Shikari
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cadou de 1 martie de la Bon Jovi: deschiderea concertului din Florida live pe site-ul trupei

Bon Jovi a pregătit un cadou pentru fani. Deschiderea concertului ce va avea loc în Florida pe 1 martie va...

Închide