Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Elton John lansează un nou album în luna septembrie

Deși au trecut șapte ani de la ultima apariție discografică fanii celebrului artist britanic Elton john primesc o veste bună. În acest an, mai exact în luna septembrie, acesta își va lansa cel de-al 30-lea album din carieră intitulat "The Diving Board".

Publicat

pe

Elton John
Elton John

Vă întrebați ce mai face cântărețul britanic Elton John ? Ei bine, deși au trecut șapte ani de la ultima apariție discografică fanii celebrului artist primesc o veste bună. În acest an, mai exact în luna septembrie, Sir Elton John își va lansa cel de-al 30-lea album din carieră intitulat "The Diving Board".

Elton John

Elton John

Discul este produs de T-Bone Burnett iar melodiile au fost compuse în două sesiuni diferite alături de Bernie Taupin, textierul care este alături de acesta încă din anul 1967. Alături de Elton John și-au mai adus contribuția bateristul Jay Belleroses, basistul Raphael Saadiq, chitaristul Doyle Bramhall, clăparul Keefus Ciancia și percuționistul Jack Ashford. "The Diving Board" conține 13 piese și este un mix de muzică gospel, blues, jazz, soul și country.

Despre noul produs Elton John a declarat:

"Este unul dintre cele mai bune albume pe care le pot face la vârsta mea. Mă îndrept spre 80 de ani și mă pregătesc să cânt la Holiday Inn. Glumesc, este un album în care pianul va avea un rol predominant și îl consider unul din cele mai importante din cariera mea. Am înregistrat în Los Angeles exact ca la începutul anilor '70, doar acompaniat de baterie și bas, restul au venit mai târziu. Producătorul T-Bone Burnett a realizat un lucru extraordinar așa ca abia aștept să ascultați discul."

Elton John a început să cânte la pian în jurul vârstei de patru ani și a studiat la Academia Regală de Muzică de la 11 ani. În cei aproape 50 de carieră muzicală artistul a vândut peste 250 de milioane de albume și single-uri iar publicația Billboard Magazine l-a numit unul dintre cei mai de succes artiști solo din toate timpurile.

Elton John - "Something About The Way You Look Tonight"

Tracklist "The Diving Board"

  1. Oceans Away
  2. Oscar Wilde Gets Out
  3. A Town Called Jubilee
  4. The Ballad of Blind Tom
  5. My Quicksand
  6. Can't Stay Alone Tonight
  7. Voyeur
  8. Home Again
  9. Take This Dirty Water
  10. The New Fever Waltz
  11. Mexican Vacation (Kids In The Candlelight)
  12. Candlelit Bedroom
  13. The Diving Board

Trending